Οι top 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα κερατώνει!

Οι top 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα κερατώνει!

Γιατί τελικά διαφέρουμε αρκετά από τους άντρες...

Η αλήθεια είναι ότι από τα χρόνια ακόμα των γιαγιάδων μας και ακόμη παλαιότερα, το κέρατο ήταν μία καθαρά αντρική υπόθεση! Όχι ότι δεν υπήρχαν και οι εξαιρέσεις των γυναικών, αλλά είχε επικρατήσει και επικρατεί και μέχρι σήμερα, ότι ο άντρας είναι άντρας και ότι ακόμα και ένα κέρατο να ρίξει είναι στη φύση του! Μέχρι εδώ καλά, τουλάχιστον για τις προηγούμενες γενιές οι οποίες το ανέχονταν και μάθαιναν να ζουν με αυτό, κάνοντας υπομονή για τα παιδιά αλλά και την υπόληψη της οικογένειας! Αυτά παλιά, γιατί πλέον μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας, ότι εκτός του ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και τα δύο φύλα είναι ισότιμα, ή σχεδόν, οι σχέσεις έχουν μεταβληθεί τόσο πολύ με αποτέλεσμα να μην είναι μόνο για τον άντρα εύκολο να απατήσει αλλά και για τη γυναίκα. Σίγουρα υπέρ της απιστίας δεν είμαστε, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι είναι σημείο των καιρών και ότι υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα οποία κινούνται γύρω από αυτήν. Παρακάτω λοιπόν, έχουμε τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους κερατώνει μία γυναίκα. Κάποιοι είναι ίδιοι και στους άντρες και σε κάποιους ούτε που θα πήγαινε το μυαλό σας...

1. Έλλειψη sex: Μπορεί να έχουμε πει πολλές φορές ότι ο άντρας δεν μπορεί χωρίς sex, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που λόγω κάποιων εξωτερικών ή και όχι παραγόντων, δεν έχει καμία μα καμία διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις. Είτε έχει να κάνει με τη δουλειά, είτε με κάποιο άλλο θέμα, το sex απλά δεν υπάρχει με αποτέλεσμα το ζεύγος να κοιμάται σαν δύο γλυκά αδερφάκια! Τώρα θα μας πείτε, μα καλά, ο άλλος έχει προβλήματα κι εσύ τον κάνεις τάρανδο; Η αλήθεια είναι ότι ένα ζευγάρι θα πρέπει να είναι μαζί και στα καλά και στα κακά, αλλά όταν απουσιάζουν συγκεκριμένα πράγματα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή! Όπως ακριβώς έχουμε δικαιολογήσει το κέρατο από την πλευρά του άντρα όταν η καλή του του στερεί το sex, όχι απόλυτα φυσικά αλλά όλα είναι ανθρώπινα, έτσι δίνουμε και ένα δίκιο στη γυναίκα. Εννοείται ότι δεν συμπεριλαμβάνονται προβλήματα υγείας ή τελοσπάντων κάτι σοβαρό. Αλλά όταν κι εσύ κύριέ μου είσαι μονίμως στην τσίτα με τη δουλειά και αδιαφορείς πλήρως για τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου, λυπούμαστε αλλά έχεις κι εσύ τεράστιο μερίδιο ευθύνης!

2. Είναι στη φύση της: Είναι μερικά θηλυκά, όπως ακριβώς συμβαίνει και με κάποιους άντρες που απλά είναι στη φύση τους να μην μπορούν να μείνουν σταθεροί σε μία σχέση. Είναι ανεξήγητο και φυσικά δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που αυτό γίνεται. Η εμφάνιση και γενικότερα η παρουσία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να δούμε μία γυναίκα σεμνή και χαμηλοβλεπούσα και μετά από λίγο να μάθουμε ότι έχει κάνει τα τέρατα! Το μυστικό με αυτούς τους ανθρώπους, είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα ραντάρ σου σε λειτουργία προκειμένου να μπορείς να τους αναγνωρίζεις. Τώρα αν είσαι άτυχος και πέσεις σε μία τέτοια γυναίκα, θα σε έχει σίγουρα βασιλιά, αλλά ψάχνε κάθε τόσο το κεφάλι σου! Οι άνθρωποι αυτοί, απατούν συνήθως με τη δικαιολογία ότι έτσι κρατάνε τη σχέση τους ζωντανή, κάτι που όντως συμβαίνει αρκετά συχνά. Δεν είναι κακοί, απλά έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα με την αποκλειστικότητα.

3. Για να γίνει τσακωτή: Απίστευτο και όμως αληθινό! Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο μία γυναίκα η οποία δυστυχώς τρώει την αδιαφορία του αιώνα από τον καλό της, να καταφύγει σε σκοτεινά μονοπάτια προκειμένου να τον ξυπνήσει! Φυσικά και υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά είναι και κάποιες που επιλέγουν αυτόν! Να ξέρετε, ότι όλες οι γυναίκες, ό, τι εμφάνιση κι αν διαθέτουν, έχουν τουλάχιστον έναν θαυμαστή στο περιβλάλλον τους ο οποίος παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι είναι δεσμευμένες, τις πολιορκεί διακριτικά. Ε λοιπόν αυτός είναι και ο πρώτος υποψήφιος για να κάνει την... παρανομία της, φροντίζοντας φυσικά ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το πληροφορηθεί! Δεν αισθάνεται τίποτα για τον άλλο, και το μόνο που θέλει είναι να πικάρει τον καλό της που κοιμάται όρθιος. Αν μετά από αυτό δεν τα καταφέρει, υποθέτουμε χωρίζει...

4. Εκδίκηση: Οι γυναίκες είναι όντα που δεν ξεχνούν! Θυμούνται με λεπτομέρειες το πρώτο σας ραντεβού, τι φορούσατε και πώς έλαμπαν τα μάτια σας όταν την κοιτούσατε! Πιστεύετε ότι αν ο καλός της πάει με άλλη γυναίκα θα το ξεχάσει; Ακόμα κι αν τον συγχωρήσει, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της θα υπάρχει το αγκάθι της απιστίας την οποία φυσικά θα του χτυπάει σε κάθε ευκαιρία! Επειδή λοιπόν, είναι και κάποιες οι οποίες δεν αρκούνται μόνο σε αυτό, και επειδή είναι πολύ εγωίστριες για να εγκαταλείψουν τα όπλα, καταφεύγουν σε άλλες μεθόδους εκδίκησης προκειμένου να κάνουν τον καλό τους να αισθανθεί όπως αισθάνθηκαν και εκείνες. Αφού βέβαια το κάνει, η λογική λέει ότι ηρεμεί και όλα επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Τώρα αν συνεχίσει το... χόμπι αυτό εντατικά και ασταμάτητα, μάλλον υπάρχει πρόβλημα.

5. Έμμεσος τρόπος... αποχώρησης: Και πάμε στον ίσως πιο σημαντικό και πιο συχνό λόγο. Όχι ότι δεν επαληθεύονται στη ζωή και οι προηγούμενες τέσσερις περιπτώσεις, αλλά η συντρπτική πλειοψηφία των γυναικών κερατώνει όταν πλέον είναι έτοιμη να βγει από μία σχέση και δεν μπορεί να βρει τη δύναμη και το κουράγιο να την τελειώσει με άλλο τρόπο. Ενώ οι άντρες μπορεί να κερατώσουν χωρίς να αισθάνονται απολύτως τίποτα, η γυναίκα όταν κάνει sex με έναν άλλον άντρα πάει να πει ότι κάτι μέσα της έχει σπάσει για τον προγούμενο. Οπότε λοιπόν, στον δικό της μικρόκοσμο, αυτός είναι ένας άριστος τρόπος για να κάνει ηρωική έξοδο από μία σχέση χωρίς φυσικά να μπει στη διαδικασία των συζητήσεων και της συναισθηματικής φόρτισης. Μπορεί να είναι ανορθόδοξο και πολλοί να μη συμφωνείτε με τον τρόπο αυτό, αλλά καλώς ή κακώς συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ΜΗΝ μείνετε φίλοι με τον πρώην!

Έρευνα που μας ξυπνάει το ρομάντζο: βρέθηκε η ορμόνη που μας κάνει να ερωτευόμαστε

Τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι γυναίκες περί... sex!