Γνώρισα κάποιον που φαίνεται να έχει πρόβλημα στύσης...

Γνώρισα κάποιον που φαίνεται να έχει πρόβλημα στύσης...

Το  Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα, εχω χωρισει πριν 6 χρονια, απο το γαμο μου εχω ενα παιδι που τελευταια μενει με τον πατερα του (18 ετων). ξαφνικα, αδειασε ο κοσμος και μου εμεινε μονο η δουλεια μου (δοξα τω θεω). τελος παντων, Γνωρισα εναν αξιολογο κυριο -που μετα απο καιρος μου αρεσει και μενα καποιος- ειναι 4 μηνες που γνωριστηκαμε αλλα βρεθηκαμε 7-8 φορες μονο... Σαν να παρατηρω οτι γενικα με αποφευγει, αλλα στις 3 τελευταιες φορες βρεθηκαμε και ερωτικα μετα απο παρακαλια απο τον ιδιο. Παρατηρω οταν φτανουμε στο σημειο να σοβαρευτουνε τα πραγματα μετα απο ωρες παιχνιδια κ πειραγματα αναμεσα μας, οτι δεν καταφερνει να εχει μια καλη στυση για την ολοκληρωση .... και ξεκιναω και σκεφτομαι μηπως εχει προβλημα!!! (ειναι και εκεινος χωρισμενος με ενα παιδι) το ενδεχομενο να μην του αρεσω δεν παιζει γιατι τον βλεπω και ενδιαφερεται... Μου αρεσει πολυ σαν ανδρα, σκεφτομαι να του σταθω, να το παλεψω μαζι του .... αλλα πολυ φοβαμαι να μην το αντεξω στην πορεια και να κανω χειροτερα και σε μενα και σε εκεινον , δεν παυει να μου ειναι αγνωστη εμπειρια ... Πιστευετε οτι ενα τετοιο προβλημα εχει λυση ??? Σε ολα τα αλλα ειναι πολυ καλος. πειτε μου τη γνωμη σας.

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν μπορώ να σου πω αν είναι όντως κάποιο μόνιμο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας ή αν πρόκειται για κάποια φάση που περνάει. Μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο. Αν όντως σου αρέσει και βλέπεις διάθεση και ανταπόκριση μπορείς να το προσπαθήσεις. Αν εκείνος το θέλει τότε εξαρτάται μόνο από εσένα και τα ψυχικά/ σωματικά σου αποθέματα. Γενικότερα κάτι τέτοιο θέλει υπομονή. Μην αισθάνεσαι άσχημα, αν δεν το αντέξεις. Αν φερθείς καλά και δεις ότι δεν πάει άλλο είναι ανθρώπινο. Να είσαι σίγουρη πως αν εκείνος έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα, είναι πιο προετοιμασμένος για τη φυγή σου από εσένα. Ίσως γι αυτό το λόγο είναι και πιο ψυχρός- φοβάται να δεθεί μήπως δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Το πρώτο που πρέπει να αποκλειστεί είναι η περίπτωση ο σύντροφός σου να αντιμετωπίζει κάποιο οργανικό πρόβλημα. Από τη στιγμή όμως που δεν έχετε την απαραίτητη οικειότητα, θα πρέπει να περιμένετε κι άλλο πριν συζητήσετε και ρωτήσετε αν υπάρχει κάτι ογανικό. Το σημαντικό είναι να μη σε πιάσει υστερία και αντιδράσεις άσχημα μπροστά του. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις στον σύντροφό σου αρκετό χρόνο χωρίς να τον πιέσεις, αφήνοντάς του την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κάντε μία ήρεμη αλλά ουσιώδη συζήτηση μαζί προσπαθώντας να καταλάβετε τι μπορεί να τον ενοχλεί ή να τον αγχώνει. Εάν βέβαια αυτή τη συζήτηση μπορείτε να την κάνετε υπόγεια σχεδόν σε συνδυασμό με ερωτικά παιχνίδια, θα τον ηρεμήσεις ακόμη περισσότερο.

Θα μπορούσες επίσης να γίνεις ακόμη πιο ερωτική και παιχνιδιάρα όταν μένετε μόνοι. Αλλάξτε τις συνήθειές σας μαζί. Π.χ. ωράρια, τακτικές προσέγγισης, δοκιμάστε κάτι πικάντικο, κάτι καινούριο, φόρεσε σέξι εσώρουχα! Μπορεί η κατάσταση αυτή να μην είναι ό, τι καλύτερο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αλλά αν ενδιαφέρεσαι γι αυτόν δες το σαν ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να οδηγήσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Επικοινωνιακά.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να μην οδηγηθείτε σε πρόωρα συμπεράσματα και να μην αισθανθείς εσύ υπεύθυνη, χάνοντας την αυτοπεποίθησή και κατά συνέπεια τη σεξουαλικότητά σου. Καλό είναι να προτρέψεις το φίλο σου να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ακόμη και μαζί αν το επιθυμεί. Ούτως ή άλλως η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που δίνει πλέον τη λύση. Πάνω από όλα δεν χρειάζεται άγχος. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα ανθρώπινα με κατανόηση και αποδοχή.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ