Έβγαινα με κάποιον που μου άρεσε πολύ. Κάποια στιγμή με χώρισε αλλά τον δέχτηκα πίσω. Τώρα είναι με άλλη, δεν μου μιλάει και με έχει μπλοκάρει και στο facebook. Τι να κάνω;

Έβγαινα με κάποιον που μου άρεσε πολύ. Κάποια στιγμή με χώρισε αλλά τον δέχτηκα πίσω. Τώρα είναι με άλλη, δεν μου μιλάει και με έχει μπλοκάρει και στο facebook. Τι να κάνω;

Αγαπητέ Dr Love

Από πέρυσι το καλοκαίρι μου αρέσει ένας ο οποίος μένει από πίσω μου. Με ήξερε και τον ήξερα αλλά ποτέ δεν είχαμε σχέσεις πέρα από τα τυπικά. Αυτός έλειπε γιατί ήταν φοιτητής και έτσι χάσαμε κάθε επαφή. Όταν όμως γύρισε αρχίσαμε να μιλάμε (να΄ναι καλά το facebook!) σχεδόν κάθε μέρα και εμένα που άρεσε ακόμα πιο πολύ και έδειχνε να του αρέσω και εγώ. Αν και μιλούσαμε όμως δεν γινόταν τίποτα παραπάνω. Επιτέλους μετά από πολύ καιρό (τα Χριστούγεννα) μου ζήτησε να με πάει σπίτι και ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι μεταξύ μας!
Όπως ανέφερα βγαίναμε αρκετό καιρό χωρίς να έχουμε σχέση αλλά μιλούσαμε κάθε μέρα και βγαίναμε αρκετά συχνά.Έδειχνε να ενδιαφέρεται και να του αρέσει το ίδιο και σε εμένα όμως δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για σχέση. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό καιρό και μετά άλλαξε εντελώς η συμπεριφορά του! Σταμάτησε να μου μιλάει λέγοντας μου ότι κουράστηκε να κάνει υπομονή και ότι από εδώ και πέρα η συμπεριφορά του θα είναι διαφορετική και ότι αυτό θα μου γίνει αντιληπτό. Όντως σταμάτησε μέχρι και να με χαιρετάει.
Μετά από λίγες μέρες τον είδα έξω με μια κοπέλα αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία νόμιζα είναι φίλη του αλλά αργότερα έμαθα ότι πλέον είναι μαζί. Οπότε σταμάτησα και εγώ να τον ενοχλώ και μια μέρα μετά από καιρό σχεδόν καλοκαίρι μου έστειλε στο facebook και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε ξανά χωρίς όμως να έχει χωρίσει. Μετά από λίγες μέρες μου είπε ότι πλέον δεν είναι σε σχέση και μου ζήτησε να βγούμε. Φυσικά είπα ναι αφού μου άρεσε ακόμα.
Όλα ήταν καλά μέχρι που έφυγε στρατό και άρχισαν πάλι τα ίδια. Δεν μου μιλούσε καθόλου ούτε έξω και μετά είδα οτι με έχει μπλοκάρει στο facebook! Σοκαρίστηκα όταν το είδα δεν το περίμενα. Όταν τον είδα έξω ήταν πάλι με την πρώην του. Τον έκανα add απο το άλλο προφίλ μου αλλά τίποτα. Τώρα δεν έχουμε την παραμικρή σχέση όμως εγώ νιώθω πράγματα γι΄αυτόν. Τι να κάνω;


Αγαπητή φίλη,

Αλήθεια, μετά από αυτή την ιστορία που μου έγραψες συνεχίζεις να πιστεύεις «να΄ναι καλά το facebook»; Δεν σε καταλαβαίνω...
Και, αλήθεια, πώς γίνεται και νιώθεις ακόμα πράγματα για αυτόν, έτσι όπως σου έχει φερθεί; Δηλαδή έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να δικαιώσεις το απόλυτο κλισέ «όσο σε φτύνουν, εσύ κολλάς;»! Αλήθεια;

Κοίτα να δεις. Για τον τύπο ό,τι και να πω είναι λίγο. Άρα δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση η συμπεριφορά του (κόπανος μοιάζει, τι να κάνεις;).
Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός. Κι εσένα τα ήθελε ο οργανισμός σου, γιατί τα έκανες τα λαθάκια σου. Τι σημαίνει το «όταν μου είπε ότι χώρισε και μου ζήτησε να βγούμε του είπα ναι, καθώς μου άρεσε ακόμα»; Δηλαδή δεν είχε κανένα νόημα για σένα το φτύσιμο που σου είχε ρίξει πριν από λίγο καιρό; Καμιά διάθεση να του δείξεις ότι είσαι πειραγμένη, ενοχλημένη, ξενερωμένη και ότι δεν θα σε κάνει ότι θέλει; Ε, τότε καλά να πάθεις!

Γιατί από την ώρα που έτρεξες πίσω του, ξέρεις τι του έδειξες (πέρα ότι σου αρέσει πολύ); Ότι, ας κάνει ό,τι θέλει αυτός, αρκεί να σε θυμάται που και που. Άρα όποτε γουστάρει θα σε φτύνει και όποτε γουστάρει θα σε παίρνει τηλέφωνο και εσύ θα τρέχεις. Sorry, αλλά αυτό του έδειξες. Και για αυτό δεν είχε πρόβλημα μετά να σε ξαναφτύσει και να βγει με την πρώην του, που δηλαδή πλέον είναι η νυν του. Και όταν πάλι στραβώσει η κατάσταση με αυτήν, τότε ίσως να σε πάρει και εσένα ένα τηλεφωνάκι.

Στη θέση σου, θα του τράβαγα ένα μεγάλο «Χ» του τύπου, δεν θα ασχολούμουν άλλο και θα κοιτούσα για κάτι νέο (και υγιές) στη ζωή μου. Κι αν αυτός με έπαιρνε τηλέφωνο κάποια στιγμή και πάλι, απλά θα του έλεγα να πάει να βρει την πρώην του (μην πω κάτι πιο χοντρό και πέσει λογοκρισία!).
Ή για να μιλήσω στη γλώσσα σου καν' τον delete για να τελειώνουμε!

ΥΓ. Σοκαριστικό να σε μπλοκάρει στο facebook ε; Όχι όμως και να τον βλέπεις τυχαία στον δρόμο ξανά μαζί με την πρώην του ε; Που πάμε!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ