Έχω μεγάλη ασυμμετρία στα δύο μου στήθη. Τι κάνω;

Έχω μεγάλη ασυμμετρία στα δύο μου στήθη. Τι κάνω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ειμαι σχεδον 18 ετων και παρουσιαζω το προβλημα ασυμετριας στηθους. Το γνωριζω πως ειναι σπανιο να ειναι και οι δυο μαστοι ιδιοι αλλα συγκεκριμενα εχω διαφορα μεχρι περιπου 2 sizes. Αυτο το πραγμα μου εχει δημιουργησει μια χαλια ψυχολογια γιατι νιωθω πολυ μειονεκτηκα. Όταν φοραω κυριως φανελες η διαφορα κρυβεται αλλα με μαγιο ειναι εμφανες. Στην παραλια δεν μπορω καν να σκεφτω να παω με αυτο το προβλημα το οποιο διορθωνεται χειρουργικα. Δεν ειμαι καθολου κοινωνικο ατομο λογο του οτι νιωθω ασχημα με τον εαυτο μου και δυσκολευομαι στο να κανω καποιου ειδους σχεση. Ειμαι κυριολεκτικα ρακος και δεν ξερω τι να κανω!(φοβαμαι να κανω επεμβαση και επειτα πρεπει να εισαι 21 ωστε να εισαι πληρως ανεπτυγμενη)

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη, ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πάρα πολλές κοπέλες. Καταλαβαίνω πως δεν σε βοηθά να σκέφτεσαι ότι και άλλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα αλλά δεν είσαι μόνη.
Είναι όντως ένα θέμα αυτό, αλλά δεν είναι κάτι που σε καταδικάζει καθώς διορθώνεται και κανείς δεν είναι τέλειος. Αν έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε αισθητική επέμβαση δεν υπάρχει κανένα ταμπού για να το κάνεις. Οι τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και τα ενθέματα αποκατάστασης έχουν εξελιχθεί τόσο που σε θέματα τέτοιας διαφοράς γίνονται ακόμη και πριν την ενηλικίωση. Σαφώς και είναι καλό να περιμένει μία γυναίκα να περάσει όλος ο θεωρητικός χρόνος ανάπτυξης και τελειοποίησης του σώματός της ως γυναίκα- όμως δεν είναι κάτι που δεν γίνεται. Είναι μικρές οι πιθανότητες διαφοροποίησης με την πάροδο του χρόνου. Υπάρχουν πολλοί πλαστικοί χερουργοί που θα το αναλάμβαναν με ασφάλεια, απλά θα πρέπει κι εσύ να κάνεις την ανάλογη έρευνα.
Η αυτοπεποίθηση και η ψυχική μας υγεία είναι και αυτή σημαντική. Αν χρειαστείς βοήθεια και περισσότερες ιατρικού τύπου συμβουλές ή τιμές, μπορούμε να σε βοηθήσουμε μέσω των ειδικών συνεργατών μας.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ