Έχουμε σχέση εδώ και 3 χρόνια, τον απάτησα, χωρίσαμε, κάναμε και οι δύο άλλες σχέσεις, αλλά πλέον λέει ότι θέλει μόνο εμένα. Να τον εμπιστευτώ;

Έχουμε σχέση εδώ και 3 χρόνια, τον απάτησα, χωρίσαμε, κάναμε και οι δύο άλλες σχέσεις, αλλά πλέον λέει ότι θέλει μόνο εμένα. Να τον εμπιστευτώ;

Αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό θέμα και θα ήθελα μια γνώμη αντικειμενική

Είχα σχέση για 3 χρόνια με κάποιον, εγώ 34 αυτός 41. Η σχέση μας ήταν δύσκολη γιατί είναι χήρος με ένα παιδί με προβλήματα υγείας. Εγώ ήμουν πάντα εκεί και έκανα θυσίες και λόγω του παιδιού αλλά και λόγω της δουλειάς του (λείπει πολλές μέρες στο εξωτερικό). Κάποια στιγμή ενώ αισθανόμουν πολύ μόνη, έκανα κάτι με κάποιον άλλο, αυτός το έμαθε και χωρίσαμε. Όμως συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και ήμασταν σε κατάσταση on-off.
Επειδή έβλεπα ότι δεν πήγαινε πουθενά παρόλο που τον αγαπούσα, αποφάσισα να το τελειώσω. Τότε εμφανίστηκε στη ζωή μου κάποιος άλλος. Όταν ο πρώην είδε ότι με έχασε έκανε σχέση με άλλη που μάλιστα ήταν υφισταμένη του, για να με ξεπεράσει όπως είπε (είναι γενικός διευθυντής). Τον Μάρτιο συναντηθήκαμε τυχαία και αρχίσαμε να βγαίνουμε κρυφά. Τελικά ύστερα από πολλά χώρισε από την άλλη την πρωτομαγιά.
Πριν από λίγο όμως έμαθα ότι αυτή δεν τον άφηνε σε ησυχία και μάλιστα διέδιδε και διαδίδει ακόμα και τώρα παντού ότι έχει σχέση μαζί του. Όταν του είπα ή εγώ ή αυτή μου είπε ότι θέλει εμένα και μάλιστα την απέλυσε από την εταιρία. Τι να κάνω να τον εμπιστευτώ ή αυτή θα αποτελεί πάντα πρόβλημα; Ξέχασα να σου πω ότι αυτή μένει Βόρεια Ελλάδα, ενώ εμείς Αθήνα.


Αγαπητή φίλη,

Πριν αρχίσω να γράφω διάφορα και να κάνω τις δικές μου αναλύσεις, θα απαντήσω αμέσως στον προβληματισμό σου και θα σου εξηγήσω και τον λόγο: ναι, πιστεύω ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς. Γιατί, όπως κατάλαβα από το γράμμα σου, εκείνος κάνει τα πάντα για να σου δείξει ότι σε θέλει. Μέχρι και την άλλη έδιωξε από την εταιρία - όχι ότι συμφωνώ με αυτή την κίνησή του, ειδικά σε μια περίοδο που η ανεργία βαράει κόκκινο. Δηλαδή να έχεις φτύσει αίμα να βρεις μια δουλίτσα, να τρουπώσεις και να πας από πήδημα και έρωτα!

Και τώρα θα σου γράψω τις δικές μου σκέψεις, γιατί διαφωνώ όσο δεν πάει με την απορία σου. Δηλαδή τι εννοείς λέγοντας "να τον εμπιστευτώ;".

Διότι αν κατάλαβα καλά, εσύ τον κεράτωσες επειδή αισθανόσουν μόνη. Και μετά ένας άλλος εμφανίστηκε στη ζωή σου και άρχισες πάλι τα νερά.
Και όμως αυτός σκυλί, εκεί, να προσπαθεί να σε κερδίσει. Και αναρωτιέσαι αν μπορείς να τον εμπιστευτείς; Εσύ τι λες;
Εκτός αν αποφασίσεις να κάνεις και πάλι κάτι με κάποιον άλλον. Εκεί μάλλον θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Άρα όπως καταλαβαίνεις η ερώτησή σου δεν θα έπρεπε να είναι "να τον εμπιστευτώ;", αλλά "να εμπιστευτώ τον εαυτό μου;". Εσύ τι λες; Μπορείς;

ΥΓ.: Τι τα κάνετε αυτά τα "κάτι με κάποιον άλλον" αν δεν μπορείτε να τα κρατήσετε κρυφά; Ερασιτέχνες!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ