Είμαστε φίλοι, δείχνει ότι του αρέσω, αλλά δεν κάνει τίποτα για να με πλησιάσει. Μήπως είναι καλύτερα να τον ξεχάσω;

Είμαστε φίλοι, δείχνει ότι του αρέσω, αλλά δεν κάνει τίποτα για να με πλησιάσει. Μήπως είναι καλύτερα να τον ξεχάσω;

Γεια σας, δεν έχω πολλά να πω απλά θέλω τη γνώμη σας για αυτό το θέμα

Είμαστε φίλοι, όχι πολύ κοντινοί όμως και εδώ και καιρό δείχνει ενδιαφέρον, ρωτάει τις φίλες μου για μένα και άλλα Όταν είμαστε στην ίδια παρέα είναι λίγο κρατημένος, Βασικά είμαι σίγουρη ότι
δεν με θέλει, γιατί στην ουσία ποτέ δεν έχει πει κάτι το ουσιώδες, αλλά μερικές φορές το αισθάνομαι όπως με κοιτάει, μιλάμε με υπονοούμενα πολλές φορές και όταν μιλάω στο τηλέφωνο με παρατηρεί συνέχεια και με ρωτάει ποιος ήταν.
Ξέρω οτι όλο αυτό είναι χαζό και δεν πρόκειται να γίνει κάτι.
Επίσης είναι κλειστός σαν χαρακτήρας. Όμως εμένα μου αρέσει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω βασικά πιστεύω οτι πρέπει να ξεκολλήσω αλλά έλα που δεν μπορώ. HELP!


Αγαπητή φίλη,

Έτσι όπως μου τα είπες, θέλω να σε συγχαρώ για την 6η αίσθηση που διαθέτεις. Δηλαδή, η Μίριαμ και οι φίλες της που προβλέπουν το μέλλον, δεν πιάνουν μία μπροστά σου. Δηλαδή, όχι βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, αλλά και τα ψιλά γράμματα. Μην σου πω και τα υστερόγραφα!
Εγώ στη θέση σου θα τα παράταγα όλα και ξεκινούσα μια σελίδα στο ίντερνετ με προβλέψεις. Χαραμίζεσαι...

Ωραία έως τώρα; Τι λες να σοβαρευτούμε λιγάκι;
Γιατί από τη μία πετάς ένα «δείχνει ενδιαφέρον» και από την άλλη βγάζεις και το συμπέρασμα «δεν με θέλει» και μετά πιστεύεις ότι το τεκμηριώνεις. Βέβαια μόνο εσύ το πιστεύεις.

Κοίτα να δεις γιατί τα πράγματα στην περίπτωσή σου είναι λίγο έως πολύ απλά. Ναι, το παιδί δείχνει ότι τους αρέσεις και φαίνεται από το γεγονός ότι: ρωτάει τις φίλες σου, σε κοιτάει, πετάει υπονοούμενα και όλα αυτά τα ωραία.
Εσύ γιατί λες να τα κάνει; Βρε λες να είναι απλά κουτσομπόλης; Το κωλόπαιδο (είρωνας πάλι ήμουν, μην το πάρεις της μετρητής).

Απλά σκαλώνει να ανοιχτεί όταν βγαίνετε όλοι μαζί παρέα. Και λογικό είναι. Ξέρεις τι θέλει το όλο θέμα; Λίγο παρότρυνση από σένα (γιατί πολλά ρωτάει αυτός, αλλά εσύ δεν μου είπες αν τον έχεις ενθαρρύνει και λιγάκι). Μια έξοδο οι δυο σας. Κοινώς θέλετε ένα τετ α τετ.

Άρα μην ξεγράφεις τίποτα και δείξ' του ότι μπορεί να προχωρήσει. Τόσο απλό.

ΥΓ.: Θέλω να πιστεύω ότι είσαι 16 ετών και θεωρείς ότι αυτό που ζεις είναι πρόβλημα! Μόνο στα 16 είναι αυτό πρόβλημα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ