Έχω απελπιστεί. Είμαι 22 ετών και δεν έχω κάνει ούτε μια σχέση στη ζωή μου. Πιστεύω πως δεν είμαι ωραίος και φοβάμαι να μιλήσω στις γυναίκες. Τι να κάνω;

Έχω απελπιστεί. Είμαι 22 ετών και δεν έχω κάνει ούτε μια σχέση στη ζωή μου. Πιστεύω πως δεν είμαι ωραίος και φοβάμαι να μιλήσω στις γυναίκες. Τι να κάνω;

Καλησπέρα

Είμαι 22 χρονών και θα ήθελα να αναφέρω το πρόβλημά μου.Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια σχέση καθώς φοβάμαι να κάνω κάποια κίνηση.Πιστεύω πως δεν είμαι αρκετά όμορφος και εμφανίσιμος ώστε να εντυπωσιάσω κάποια κοπέλα.Πολλές φορές μ' άρεσαν κάποιες κοπέλες, αλλά ποτέ δεν έκανα μια κίνηση σκεπτόμενος πως είναι χαμένος κόπος.Επίσης ποτέ κάποια κοπέλα δεν με έχει προσεγγίσει από μόνη της. Πιστεύω πως κάτι λέει αυτό.Βλέπω του φίλους μου να έχουν σχέσεις και εγώ όχι.Μάλλον δεν το έχει η μοίρα μου.Θα ήθελα να ακούσω τη συμβουλή σου.


Αγαπητέ φίλε,

Είσαι 22 ετών και ξέρεις από τώρα τι λέει η μοίρα σου; Ε, τότε μην το συζητάς. Παράτα τα όλα και πήγαινε να γίνεις παπάς. Τι παπάς; Μοναχός καλύτερα. Άραξε σε κανένα μοναστήρι (σε κανένα σκληροπυρηνικό κατά προτίμηση), άρχισε να φυτεύεις λαχανικά, πάρε όρκο σιωπής και που ξέρεις; Γκόμενα μπορεί να μην βγάλεις, αλλά λεφτά μάλλον. Γίνε ο Εφραίμ του μέλλοντος! Μπορείς...

Τι λες τώρα; Να σοβαρευτούμε; Όχι πολύ μωρέ, λιγάκι.

Λοιπόν θα σου πω κάτι: όταν είσαι τόσο απαισιόδοξος, φαίνεται στο πρόσωπό σου. Γράφεται στο κούτελο! Πώς κάνουν μπαμ τα λιγούρια από χιλιόμετρο; Ε, άλλο τόσο κάνουν μπαμ και οι άντρες τύπου «δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για μένα, όλα έχουν τελειώσει».

Και αυτοί οι τύποι έχουν τον ανθρωποδιώχτη. Κακά τα ψέματα.

Και όχι, το ότι καμία δεν σε έχει προσεγγίσει δεν λέει τίποτα. Άλλωστε ο κανόνας θέλει τους άντρες να κάνουν το πρώτο βήμα, έστω και το τυπικό (όχι ότι συμφωνώ, αλλά πολλές γυναίκες λειτουργούν έτσι εκεί έξω). Ξέρεις, να βάλουν το κέρμα στο game ώστε να αρχίσει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει.
Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι εσύ δεν τολμάς να βγάλεις το κέρμα από την τσέπη σου. Όχι επειδή είσαι τσιγκούνης, αλλά επειδή πιστεύεις ότι η οθόνη θα δείξει «game over» κάποια στιγμή. Αλλά, πώς να το κάνουμε, αν δεν χάσεις σε ένα παιχνίδι, δεν γίνεται να το τερματίσεις. Και αυτός κανόνας είναι.

Για αυτό, να είσαι ο εαυτός σου, να περνάς cool με τους φίλους σου, να διασκεδάζεις τη ζωή (είναι ωραία, αλήθεια λέω) και θα έρθει και αυτό.
Και ναι, τόλμα να κάνεις το πρώτο βήμα. Κι ας φας χυλόπιτα. Και αυτό μάθημα είναι, μην το φοβάσαι. Εσύ γίνεσαι καλύτερος και απλά η άλλη χάνει την ευκαιρία να σε έχει.

ΥΓ.: Και να σου πω κάτι φίλε μου; Οι γυναίκες δεν είναι σαν εμάς τους άντρες, που κοιτάμε κώλους και βυζιά. Ναι, οι γυναίκες είναι (τις περισσότερες φορές) πιο ώριμες στις σχέσεις. Κοιτάνε και το μυαλό. Για αυτό και βλέπεις κάτι ψηλούς, άχαρους, με μούσια και μια μύτη που φτάνει απέναντι, να κυκλοφορούν γκομενάκια.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ