Βγήκαμε ραντεβού, όλα πήγαιναν τέλεια, μέχρι που του είπα πως θέλω σχέση και το σεξ θα αργήσει και τρόμαξε. Πώς μπορώ να σώσω την κατάσταση τώρα;

Βγήκαμε ραντεβού, όλα πήγαιναν τέλεια, μέχρι που του είπα πως θέλω σχέση και το σεξ θα αργήσει και τρόμαξε. Πώς μπορώ να σώσω την κατάσταση τώρα;

Γεια σας

Με λένε Λένα και πριν κάτι μέρες βγήκα ραντεβού με έναν που γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης. Ενώ το ραντεβού πήγαινε πολύ καλά και έδειχνε να με θέλει και να του αρέσω στο τέλος με φίλησε και του είπα ότι θέλω σχέση, ότι θα αργούσε το σεξ, ενώ του φέρθηκα υπερβολικά τρυφερά και του είπα ότι θα έκανα τα πάντα για αυτόν, ενώ εκείνος μάλλον ήθελε μόνο να βγαίνουμε και να περνάμε καλά.
Μάλλον τρόμαξε και όταν την επόμενη μέρα του ζήτησα συγνώμη που του φέρθηκα απότομα, είπε δεν πειράζει, αν και ήταν περίεργα τα πράγματα και δεν υπήρχε συνεννόηση. Και όταν του είπα να βγούμε μου απάντησε οτι σχεδόν κάθε βράδυ θα είναι με φίλους του και του είπα γενικά αν θέλει να βγούμε και μου είπε θα δούμε.
Και δεν τον έχω ενοχλήσει ξανά. Απλά θα ήθελα να ξέρω πως θα τον κάνω να βγούμε ξανά και να με θέλει όπως πριν;

Βγήκα ραντεβού με ένα παιδί που μου αρέσει, όλα πήγαιναν τέλεια, μέχρι που του ανοίχτηκα και μάλλον τρόμαξε. Πως μπορώ να σώσω την κατάσταση τώρα;

Αγαπητή φίλη,

Μάλλον τρόμαξε; Δεν νομίζω. «Τα είδε όλα» είναι η πιο σωστή έκφραση, λες και έβλεπε θρίλερ. Και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Και νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Την ατάκα «too much information» την ξέρεις; Όχι; Καλά θα κάνεις να την μάθεις. Δηλαδή πάλι καλά που δεν του είπες πότε έχεις περίοδο και ότι θα τσεκάρεις το κινητό του όταν θα είναι στο μπάνιο.

Κοίτα να δεις, γιατί σε πήρα λίγο από τα μούτρα και δεν είναι δίκαιο, καλά κάνεις και θέλεις να είσαι τίμια και ειλικρινής με τον άλλον από την αρχή. Και τη στηρίζω πολύ αυτή την επιλογή σου (το έχω ξαναπεί άλλωστε, καλύτερα να είσαι ειλικρινής από την αρχή παρά μετά να αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος είναι έτσι απέναντί σου). Αλλά πάντα παίζει ρόλο και ο τρόπος που τα λες.
Εσύ καλά έκανες και ξεκαθάρισες ότι θέλεις σχέση και ότι δεν θα έχει σεξ με το καλημέρα, αλλά χαλαρά. Μην τα σκας όλα σε μια πρόταση. Δηλαδή άσε τον άλλο να πάρει ανάσα - να συνέρχεται από το ένα χτύπημα πριν του σκάσει το άλλο. Ραντεβού έχεις βγει στο φινάλε, δεν παίζεις μποξ για να τον βγάλεις τον άλλο νοκ-άουτ στον πρώτο γύρο!

Και θα σου πω και κάτι που δεν θα αρέσει πάρα πολύ. Μάλλον το έχασες το παιχνίδι στο πρώτο ραντεβού. Δύσκολα πλέον να σε δει και να πέσει στα πατώματα, γιατί θα του σκάνε οι ατάκες σου στο μυαλό.
Καλά θα κάνεις να μην του στείλεις ξανά μήνυμα. Εσύ του ζήτησες να βγείτε πάλι, από εδώ και πέρα είναι στο χέρι του αν θα κάνει την κίνηση. Και πίστεψέ με και να τον ζαλίσεις στα μηνύματα, δεν θα τον πείσεις στο τέλος. Μάλλον θα του σπάσεις τα νεύρα.
Άρα, το έπιασες το νόημα, θέλω να πιστεύω...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ