Έχω σχέση εδώ και 4 μήνες, αλλά μέχρι στιγμής αποφεύγει να κάνουμε σεξ. Μου λέει ότι θέλει να γίνει με τον δικό του τρόπο. Μήπως είναι ανίκανος; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον.

Έχω σχέση εδώ και 4 μήνες, αλλά μέχρι στιγμής αποφεύγει να κάνουμε σεξ. Μου λέει ότι θέλει να γίνει με τον δικό του τρόπο. Μήπως είναι ανίκανος; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον.

Γεια σας

Είμαι σε σχέση εδώ και 4 μήνες με έναν κατά 8 χρόνια μεγαλύτερό μου.Είναι εξ αποστάσεως και βρισκόμαστε μια φορά το μήνα το λιγότερο. Κάθε φορά περνάμε μαζί μια-δυο μέρες και όταν χωρίζουν οι δρόμοι μας, μιλάμε μέσω τηλεφώνου ή κάμερας πιο πολύ! Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή σεξουαλική. Εγώ είμαι στα 25, στο ζενίθ των ορέξεων, αλλά πότε δεν μπορούσαμε (γιατί και εγώ θα τύχαινε για παράδειγμα να είμαι αδιάθετη) ενώ όταν τελικά δεν υπήρχε κάποιο εμπόδιο, μου είπε ότι θέλει να γίνουν με τον δικό του τρόπο τα πράγματα.
Έχουν γίνει προσπάθειες από μεριάς μου να του δείξω πόσο τον θέλω, και ότι παίζει και αυτός ο τομέας σημαντικό ρόλο για μένα σε μια σχέση, αλλά κατάφερε να συγκρατηθεί. Καταλαβαίνει τι θέλω,απλά θέλει κ από μένα να δείξω κατανόηση. Για εκείνον είναι και άλλα πράγματα που έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία.
Δε διαφωνώ, στη φάση που είμαι, όμως θέλω και αυτό. Πώς θα γίνει αφού μου λέει να κάνω υπομονή στην ουσία; Πόσο «σωστή» και δικαιολογημένη σας φαίνεται η σκέψη του και πού βρίσκετε τη δική μου συμπεριφορά υπερβολική; Έχω δίκιο που μέσα από αυτά εικάζω πως ίσως και να είναι ανίκανος;


Αγαπητή φίλη

Φυσικά και μπορείς να σκέφτεσαι ότι είναι ανίκανος. Μπορείς να σκεφτείς ότι έχει και έρπη, να ντρέπεται να το πει και περιμένει να τελειώσει η αγωγή. Όπως φυσικά μπορείς να σκέφτεσαι ότι είναι ομοφυλόφιλος και ίσως τη σχέση την κάνει για το ξεκάρφωμα (εδώ αυτό το ακούει ο George Clooney, στον δικό σου θα κολλήσουμε;).
Η αλήθεια είναι πως όταν φτάσεις στις εικασίες μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Έχεις το ελεύθερο για το τι γίνεται στο μυαλό σου. Δικαίωμά σου. Τέλος.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άντρας θέλει τα πράγματα να γίνουν με το δικό του τρόπο και μέσα σε αυτό τον «τρόπο» δεν είναι το σεξουαλικό μέρος. Το παραδέχομαι, δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια έχω έναν φίλο που είχε δηλώσει από τότε που ήμασταν στο σχολείο ότι σεξ θα κάνει μόνο με τη γυναίκα που θα παντρευτεί. Και το τήρησε. Το κακό είναι ότι μέχρι και σήμερα είναι ανύπαντρος. Άλλο θέμα θα μου πεις, απλά είπα να το αναφέρω.

Να το αναφέρω για να σου δείξω ότι πολλά μπορείς να σκεφτείς. Στο θέμα της φαντασίας γίνονται όργια - είπαμε, δικαίωμά μας. Η ουσία είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα. Και αυτό σε ενοχλεί εσένα.
Δεν σε θεωρώ υπερβολική στη συμπεριφορά σου. Λογικό είναι με τον άνθρωπο που είσαι μαζί να θέλεις να έχεις και σεξουαλική επαφή. Άρα, αν νιώθεις κάτι για αυτόν, ζήτα του να σου εξηγήσει το πρόβλημά του (αν δεν το έχει κάνει ακόμα). Και τότε κρίνεις αν αξίζει να περιμένεις.

Αν πάλι, δεν λιώνεις και τόσο για εκείνον, τότε μην το κουράζεις και πολύ. Είσαι 25 ετών, θέλεις να περάσεις καλά, άρα πάμε για άλλα.
Ένα και ένα κάνουν δύο.

ΥΓ.: Πάντως αν η σχέση του φίλου σου είναι παρόμοια με αυτή του κολλητού μου, βάλε μια φωνή να τους γνωρίσουμε. Όχι τίποτα άλλο, απλά να νιώθουν πολλοί!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ