Κάναμε σεξ στο πρώτο ραντεβού, μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι θέλει από μένα: σχέση ή παιχνίδι; Άλλα λέει σε μένα, άλλα στους φίλους του. Τι να κάνω;

Κάναμε σεξ στο πρώτο ραντεβού, μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι θέλει από μένα: σχέση ή παιχνίδι; Άλλα λέει σε μένα, άλλα στους φίλους του. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Είμαι 23 χρονών και μόλις γύρισα πίσω στο σπίτι αφού τελείωσα τις σπουδές μου. Πριν δυο μέρες άρχισα να μιλάω με ένα παιδί που γνώριζα από τα 15 μου. Τότε με έβλεπε σαν παιδί αλλά τώρα μου την έπεσε. Κανονίσαμε την επόμενη μέρα να βρεθούμε με παρέα για μπανάκι ποτά κλπ.
Με πλησίαζε, έλεγε πως ήθελε να μείνουμε οι δύο μας, μου έπιανε το πόδι. Όταν φύγαμε από εκεί, πήγαμε στο σπίτι του μιλάγαμε, το ένα έφερε το άλλο και το κάναμε. Του είπα βεβαία ότι πρώτη φορά μου συμβαίνει να κάνω sex με κάποιον που μιλάω μια μέρα και ότι δε μου αρέσουν οι ξεπέτες επειδή "κολλάω" και δε θέλω να πληγωθώ. Αυτός είπε πως δεν θέλει κάτι τέτοιο και ότι δεν θα έκανε κάτι για να με πληγώσει.
Ένας φίλος μου, που τον ξέρει από μικρό και που κάνουν παρέα, μου είπε ότι δεν είναι για σχέση και ότι δεν τον έχει δει παραπάνω από 20 μέρες με κάποια. Και πως το βράδυ που πήγαμε σπίτι του γύρισε και είπε στον φίλο μας ότι του την έπεσα, τον χούφτωσα και ότι είχα ψηθεί ενώ δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.
Σήμερα μιλήσαμε λίγο γιατί δουλεύει αλλά με λέει μωρό του, μάτια του και θέλει να του στέλνω φιλάκια όπως κάνει και αυτός.Το ξέρω ότι ουσιαστικά τον γνωρίζω μόνο δύο μέρες αλλά με κάνει να γελάω και λέει πράγματα που θέλω να ακούσω τη σωστή στιγμή... Τι λέτε; Υπάρχει περίπτωση να θέλει σχέση μαζί μου ή απλά παίζει;

Αγαπητή φίλη,

Αν κάθε φορά που άκουγα την ατάκα από μια γυναίκα, που το προηγούμενο βράδυ είχε κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού, «πρώτη φορά μου συμβαίνει», τώρα θα ήμουν λιώμα σε μια τρελή εξωτική παραλία και θα έπινα κοκτέιλ!
Όχι, δεν ειρωνεύομαι - ούτε τα πόσα λεφτά θα είχα βγάλει, ούτε τις γυναίκες. Απλά ειρωνεύομαι τον τρόπο που το λέτε εσείς οι γυναίκες το «πρώτη φορά μου συμβαίνει». Ε, ναι. Τι σου κάνει εντύπωση. Για να γίνει κάτι πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Κανόνας. Τελεία.

Έχω ξαναγράψει παλιότερα ότι όταν γνωρίζεις κάποιον πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Να λες και να κάνεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Να μην το παίζεις κάποια άλλη για να τον κερδίσεις. Και στη δικιά σου περίπτωση αυτό δεν αλλάζει. Αν έτσι σου βγήκε εκείνη η βραδιά, καλά έκανες και το... κάνατε! Έτσι και αλλιώς τις ταμπέλες δεν τις γλιτώνεις. Ούτε εσύ, ούτε κανείς μας!

Όχι, εμένα από αυτά που είπες, δεν με ανησυχεί που κάνατε σεξ με το «καλημέρα» της γνωριμίας σας. Εμένα με ανησυχούν αυτά που είπε το τυπάκι στον φίλο του, δηλαδή ότι «του την έπεσα, τον χούφτωσα και ότι είχα ψηθεί».
Και επειδή όπως μου λες δεν ισχύουν αυτά (και επειδή δεν έχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω) κοίτα να δεις τι σκέφτομαι: ότι το τυπάκι είναι παρτάκι από τα λίγα. Ναι, μεν έκανε μαζί σου σεξ, αλλά ήθελε να πουλήσει μούρη στα φιλαράκια του και το έπαιξε μάγκας και άνετος και ωραίος, που εσύ λιώνεις για πάρτη του. Και αυτά τα τυπάκια είναι πιο αναξιόπιστα πεθαίνεις.

Είναι αυτά που σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις (όπως μωράκι μου και άλλα τέτοια ξερνάω) αλλά στην παρέα τους το παίζουν χαλαροί και ότι δεν τους ενδιαφέρει.
Και ίσως ο κοινός σας φίλος να έχει δίκιο που λέει ότι δεν κρατάει σχέση πάνω από 20 μέρες. Αυτός είναι ο προβληματισμός μου.

Άρα, δεν υπάρχει απάντηση αν θέλει σχέση ή παίζει. Γιατί και σχέση να κάνετε, αν έχει άλλο ρόλο μπροστά σου και άλλο ρόλο μπροστά στους φίλους του, ουσιαστικά πάλι σε παίζει. Απλά πράγματα.

ΥΓ.: Αλήθεια, τι σου απάντησε όταν τον ρώτησες γιατί τα είπε όλα αυτά, ενώ ήταν ψέματα; Τι; Δεν τον ρώτησες; Αλήθεια, τι πιστεύεις ότι θα σου έλεγε;!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ