Sex με τον κολλητό σας; 5 σοβαροί λόγοι για να μην το κάνετε!

Γωγώ Φούντα
Sex με τον κολλητό σας; 5 σοβαροί λόγοι για να μην το κάνετε!

Και να προτιμήσετε την... αποχή!

Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας δεν περνά μόνο η οικονομία κρίση αλλά και οι σχέσεις. Και όσο κι αν κάποτε μπορεί να μας φαινόταν αστείο και υπερβολικό σήμερα μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι τα πράγματα είναι πολύ σκούρα! Δεν είναι μόνο ότι δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για να βγεις είναι και το γεγονός ότι δεν υπάρχει η διάθεση! Από την μία είναι απολύτως λογικό μιας και όταν τα πράγματα στη δουλειά δεν πάνε καλά είναι αδύνατον να υπάρξει διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Μέχρι εδώ καλά... Τι γίνεται όμως όταν μπαίνει στην μέση και το sex; Γιατί μπορεί ο άνθρωπος να είναι προγραμματισμένος να αντέχει και χωρίς sex χωρίς ουσιαστικά να επηρεάζεται η ζωή και φυσικά η υγεία του, επηρεάζεται όμως ο... ψυχισμός, τα νεύρα και οι ορμόνες του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει πουθενά! Και τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις; Υπάρχει πάντα ένας καλός φίλος ο οποίος είναι πρόθυμος να μας βγάλει από την μιζέρια μας ανά πάσα ώρα και στιγμή, άντρες σου λέει μετά! Μάλιστα, όσο πιο καλός ο φίλος, τόσο το καλύτερο! Εμείς λοιπόν σας έχουμε κάποιους πολύ σημαντικούς λόγους για τους οποίους καλό θα ήταν να αποφύγετε το sex με τον κολλητό σας!

1. Απομόνωση: Το πιο σκληρό και ύπουλο σε αυτές τις καταστάσεις, είναι ότι όλοι ξεκινούν ως φίλοι που απλά κάνουν και sex μόνο και μόνο για να περάσουν καλά, να έχουν φυσικά μία... καβάτζα και τελοσπάντων να μην είναι θολωμένοι από την έλλειψη προκειμένου να μπορέσουν να βρουν και κάτι πιο φυσιολογικό. Ξέρετε κάτι όμως; Όταν έχεις έναν κολλητό, με τον οποίο μοιράζεσαι σχεδόν τα πάντα, και τον βλέπεις τουλάχιστον 5 φορές τη βδομάδα, αν μοιράζεσαι μαζί του και το sex, τότε το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο! Ο λόγος; Εγκλωβίζεσαι, όχι μόνο εσύ αλλά και εκείνος, στην καθαρά αυτή σεξουαλική σχέση, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να κάνεις νέες γνωριμίες, καθώς στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει πάντα η λύση έκτακτης ανάγκης, ακόμα και αν δεν έχεις κανένα συναίσθημα πέραν του σεξουαλικού για εκείνον! Θα πεις για παράδειγμα: Που να κάθομαι να μιλήσω με τον τύπο στο μπαρ; Με περιμένει για sex ο Κώστας στο σπίτι!

2. Δεν υπάρχει μυστήριο: Και πείτε ότι είστε εντάξει με την κατάσταση αυτή και δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνετε sex με τον κολλητό σας και ταυτόχρονα να φλερτάρετε και με άλλους άντρες! Ακόμα μάλιστα και αν σχεδόν συγκατοικείτε, που άλλωστε συμβαίνει συχνά στις περιπτώσεις αυτές, Τι γίνεται όμως όταν μπαίνουν στην μέση κάποιες συνήθειες του άλλου οι οποίες με τον καιρό αρχίζουν να σας σπάνε τα νεύρα; Ναι ο καλύτερός σας φίλος έχει συνηθίσει να ρεύεται μπροστά σας δυνατά, να κάνει διάφορα άλλα πράγματα, να μην τα λέμε τώρα, να σας μιλάει για το sex που έκανε με άλλες ή και κάνει και τελοσπάντων ένα σωρό πράγματα τα οποία σιγά σιγά εξαφανίζουν οτιδήποτε θυμίζει έστω και λίγο ερωτισμό! Είναι μαθηματικά ακριβές, ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα ξενερώσετε και τελικά δεν θα θέλετε ούτε ζωγραφιστό να τον δείτε! Και το χειρότερο; Έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε όταν φέρει στο σπίτι κάποια άλλη γυναίκα;

3. Οι καυγάδες: Όσο εύκολο και φυσιολογικό είναι να τσακωθείς με τη σχέση σου, τόσο τραγικό είναι να τσακώνεσαι με τον φίλο σου, γιατί εφόσον έχει μπει στην μέση το ερωτικό στοιχείο οι καυγάδες θα είναι πολύ πιο συχνοί! Το κακό είναι βέβαια, ότι στην προκειμένη και να τσακωθείτε, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να αποφύγετε ο ένας τον άλλο μιας και έπειτα από τόσα χρόνια στενής φιλίας, ο κύκλος σας είναι ακριβώς ο ίδιος ή σχεδόν. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ακόμα και οι γονείς σας τον θεωρούν παιδί τους, με αποτέλεσμα αυτός να είναι παρών ακόμα και σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Και άντε μετά να εξηγήσετε στους δικούς σας ότι ο λόγος που του κρατάτε μούτρα, είναι καθαρά και μόνο επειδή είχατε κανονίσει να πάτε σινεμά και εκείνος πήγε για μπύρες! Δεν πείθετε δυστυχώς...

4. Η φιλία πάνω απ' όλα: Το σημαντικότερο δε όλων είναι ότι στις μέρες μας αν είναι μια φορά δύσκολο να κάνεις σχέση, είναι 10 να βρεις πραγματικούς φίλους. Μην πέσετε στην παγίδα των αντρών που λένε ότι με το sex θα δεθεί ακόμα περισσότερο η φιλία σας. Θα δεθείτε σίγουρα τον πρώτο καιρό και στη συνέχεια θα αρχίσουν τα προβλήματα τα οποία καλώς ή κακώς είναι αναπόφευκτα. Η κατάληξη φυσικά θα είναι, τελικά να μην μιλάτε ή να μην είστε όπως συνηθίζατε να είστε. Αξίζει λοιπόν στο βωμό του sex να θυσιαστεί μία φιλία; Όσο μελό κι αν αυτό ακούγεται, εμείς σας λέμε πως όχι!

5. Κι αν την πατήσετε;: Ναι είναι κάφρος και ναι έχει την πιο γλοιώδη και αστεία συμπεριφορά μαζί σας. Αλλά όσο να πεις το ότι κάνεις sex με έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι δεν νιώθεις και τίποτα απολύτως. Δεν εννοούμε φυσικά να γίνει μία φορά υπό την επήρρεια αλκοόλ αλλά όταν μία επαφή επαναλάμβανεται, θα πρέπει να είσαι κυριολεκτικά αναίσθητος για να μην αισθανθείς τίποτα! Και ποιος συνήθως την πατάει; Η γυναίκα η οποία είναι και πιο συναισθηματική και πιο ευάλωτη! Φανταστείτε λοιπόν να πέσετε στον έρωτά του και εκείνος να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού γιατί στο μεταξυ βρήκε τη γυναίκα της ζωής του. Σκληρότατο...!

Διαβάστε επίσης:

Από τότε που κάνει παρέα με τον αδερφό μου, έχει μπει ένας τοίχος ανάμεσά μας!

5 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι κακός στο κρεβάτι!

4 διάσημα ταμπού γύρω από το σεξ και γιατί δεν πρέπει να σας νοιάζουν