Mε τον κολλητό του αδερφού μου...

Mε τον κολλητό του αδερφού μου...

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας (Θα σας παρακαλέσουμε να προσέχετε τον τρόπο γραφής- γιατί είναι δύσκολο να ξαναγράφουμε όλο το γράμμα...)

πως να ξεκινησω κ πωσ να καταληξω αφου δεν ηθελα να τελιωσει ποτε αυτο το βραδυ....εχθεσ γινοταν τα βαφτησια του ανυψιου μου κ ειχε ερθει κ ο κολλητοσ φιλοσ του αδερφου μου κ με βοηθουσε στην εκκλησια...βεβαια μεταξυ μασ θελουμε ο ενασ τον αλλον αλλα δεν μπορουμε διοτι εχει φιλο τον αδερφο μου κ γενηκωσ δεν πρεπει...οταν τον βλεπω ειμαστε μεσ τη κοντρα λεμε υπονοουμενα διθεν εχε χαρη που ειναι αδερφοσ σου αλλιωσ....οταν πηγαμε στο σπιτι για το γλεντη ηταν κολαση απιστευτα τελεια...γλεντουσαμε χορευα με αλλουσ κ τον αναυα ειχε λυσαξη..πιναμε εγω το επεζα λιγο μεθυσμενη αλλα ειχα κανει ωραιο κεφαλι με το ποτο...ποτε μεναμε οι δυο μασ, ποτε μαζι με αλλουσ....οταν ομωσ μεθυσε ο αδερφοσ μου κ ολοι χορευαν αλλοι ηταν στο κοσμο τουσ αλλοι φροντιζαν τον αδερφο μου γιατι ειχε μεθυση απιστευτα κ ευχομαι να βαλει μυαλο κ να μην πινει τοσο...κ ετσι για να επανελθουμε...εγω πηγενα εβλεπα κ καλα λιγο τον ανυψιο μου που κοιμοταν κ ετσι ερχοταν κ αυτοσ με στρυμοχνε,με αγγιζε,ειμασταν μεσ τη κοντρα ακομα κ τοτε εννωο (αγριοι..) μετα ηρθαμε πιο κοντα αγγιζε το προσωπο του προσ το λαιμο μου κ το μαλλι μου, κ μετα...δαγκωνοντασ λιγο το κατω μεροσ των χειλιων του τον φιλισα απαλα εκανα παιχνιδακια κ μετα τον αγγιξα απο πανω κ εγω...υστερα πηγαμε κατω μαζι με τουσ αλλουσ γιατι φοβομασταν μην ερθει κανενασ ....μετα κοιταζομασταν με πονηρα βλεμματα που ελεγαν πολλα....εγω του εγραψα σε μια χαρτοπετσετα τον αριθμο μου κ υστερα χορευα με αλλον επιτιδεσ για να με βλεπει...ειχα αναψει κ εκεινοσ το ιδιο....σε σημειο που αν ειμασταν οι δυο μασ θα ειχε γεινει αγρια μαχη...οταν ηρθε η στιγμη να φυγω ανεβηκα παλι πανω για να φρεσκαριστω κ καλα κ ειμουν στο μπανιο μονη με ανοιχτη τη πορτα κ φθιαχνομουν...ερχετε κ μου κανει ειναι κανεισ εδω? κ του λεω οχι...με βλεμμε κ σεχυ κινηση κ υφοσ με πλησιαζει κ μου κανει κ εσυ....? τοτε γυρναω τον αγγιζω κ του λεω εγω εδω...σαν να του λεω κανε κατι............εφυγα κ σημερα τον θελω πιο πολυ τον σκεφτομαι τον φαντασιονομαι κ ελπιζω να με παρει τηλ...θα δειξει......

Η απάντηση του Queen.gr

Αν το γράμμα αυτό είναι αληθινό, θα σου προτείνουμε απλά να μην επιμένεις στις λεπτομέρειες. Μην κολλάς στην εξιστόρηση του κάθε τι που δεν είναι σημαντικό για τη μεγάλη εικόνα. Τα πράγματα είναι απλά: αν θέλει να σε ξαναδεί (εννοώντας να ξανακάνε κάτι) θα σε πάρει. Φάνηκε να υπάρχει χημεία... ικανή να πυροδοτήση μάχη! Από εκεί και πέρα βλέπεις πώς θα το χειριστείς. Πόσο σοβαρά θα εξελιχθεί δεν μπορούμε να σου πούμε, αλλά αν θες κάτι παραπάνω κόψε τα παιχνιδάκια με άλλους.

*Σε περίπτωση που είναι αληθινό το γράμμα, θέλει λίγο δουλειά το γραμματικοσυντακτικό- ορθογραφικό κομμάτι σου (μας συγχωρείς). Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099