Σεξ στο ασανσέρ! Οδηγίες για να... "φτάσετε" ανενόχλητοι στον προορισμό σας

Σεξ στο ασανσέρ! Οδηγίες για να... "φτάσετε" ανενόχλητοι στον προορισμό σας

Στον έβδομο... ουρανό παρακαλώ!

Βρείτε ένα κτίριο με παλιό ασανσέρ
Συνήθως οι παλιοί ανελκυστήρες έχουν το κουμπί STOP που θα σας επιτρέψει να κρατήσετε το ασανσέρ. Στα πιο σύγχρονα το κουμπί STOP θα ξεκινήσει ταυτόχρονα εκείνο το δυνατό θόρυβο για να κινητοποιήσει τους γείτονες να σας απεγκλωβίσουν (άτιμη τεχνολογία). Και έτσι να γίνει, όμως, θα έχετε αρκετή ώρα, από ένα τέταρτο μέχρι και μία ολόκληρη ώρα, πριν οι γενναίοι πυροσβέστες καταφέρουν να εισβάλλουν στην ερωτική σας φωλιά.

Όπως στις ταινίες
Θυμάστε την πιο καυτή σκηνή της ταινίας Μοιραία Σχέση; Η Γκλεν Γκλοόυζ και ο Michael Douglas μπαίνουν σε εκείνο το παλιό ασανσέρ με τα κάγκελα. Πιστέψτε μας αν βρείτε ένα παρόμοιο τότε αυτή τη φαντασίωση θα την θυμάστε για καιρό. Επιπλέον αυτά τα ασανσέρ δεν διαθέτουν συναγερμό και είναι πολύ ευρύχωρα για ότι προχωρημένο σκεφτείτε.

Ο Βig Brother θα ντραπεί
Πολλά μοντέρνα ασανσέρ και ειδικά στις μεγάλες εταιρείες είναι εξοπλισμένα με κάμερες. Αν την εντοπίσετε καλύψτε τον φακό της με λίγη ταινία ή με ένα μαντίλι. Το σύστημα ασφαλείας μπορεί όμως να έχει και ακουστική παρακολούθηση, Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα οπότε... η σιωπή είναι χρυσός.

Σταματήστε το ασανσέρ μεταξύ δύο ορόφων.
Σχεδόν όλα τα ασανσέρ έχουν ένα μοχλό που ανοίγει την πόρτα απ' έξω. Αν το ασανσέρ δεν είναι στο ύψος κάποιου ορόφου η πόρτα δεν θα μπορεί να ανοίξει και θα είναι δύσκολο να σας απεγκλωβίσουν σύντομα!

Push...the button
Βγείτε από τον ανελκυστήρα σαν να μην τρέχει τίποτα. Αν κάποιος από το προσωπικό ασφαλείας σας δει να βγαίνετε πείτε του ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα αλλά τώρα είστε εντάξει. Θα το καταλάβει άλλωστε από το χαμόγελο ικανοποίησης, που θα είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας.

Τα μάτια σας δεκατέσσερα!
Αν σταματήσετε το ασανσέρ στο ύψος κάποιου ορόφου οι τεχνικοί θα μπορούν να ανοίξουν την πόρτα απ'έξω. Για να μην ανοίξει λοιπόν η πόρτα ξαφνικά και αντικρίσεις καμιά δεκαριά άτομα να σε χαζεύουν, έχε το νου σου κάθε στιγμή.

Διαβάστε ακόμη

Σεξ: Γίνονται διακρίσεις και στον οργασμό!