Είμαστε μαζί 10 χρόνια μα όσο περνάει ο καιρός νιώθω ψυχρή απέναντί του

Είμαστε μαζί 10 χρόνια μα όσο περνάει ο καιρός νιώθω ψυχρή απέναντί του

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ 1Ο ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ...ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ!ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ,ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ Ή ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΙΛηΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ!ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 20 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 30. ΕΒΛΕΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ..ΓΙΑ ΟΝΕ NIGHT STAND, ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ, ΜΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΕΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΩΣ?? ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ή ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ...ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΩΘΩ??

ΓΙΑΤΙ??ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ???ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ...ΔΕ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ 100% ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.....??ΓΙΑΤΙ?ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΚΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ??ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ...ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ,ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΕΓΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ...??ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ???ΓΙΑΤΙ??

Η απάντηση του Queen.gr

Κατ' αρχάς να σου πως πως κανείς μας δεν φύτρωσε. Όλοι έχουμε παρελθόν. Κι εσύ αν χωρίσεις μαζί του, για τον επόμενο παρελθόν θα έχεις. Μπορεί όχι τόσο μεγάλο, αλλά δεν θα έχεις πέσει από τον ουρανό! Δεν κρίνουμε κανέναν για τον πρότερο, ούτε για τον μετέπειτα από εμάς βίο του. Το μόνο που μας νοιάζει και πρέπει να μας νοιάζει είναι τι κάνει μαζί μας.

Είναι το μόνο που σε αφορά. Αν κρίνεις άρα πως σε αυτά τα 10 χρόνια είναι μέτρια η σχέση σας και σε έχει πιάσει να σκέφτεσαι τώρα αυτά που δεν σκέφτηκες ποτέ παλιά, μάλλον δεν είσαι πια τόσο ερωτευμένη και τυφλή όσο ήσουν. Έχεις αρχίσει πια να βλέπεις και να σκέφτεσαι πράγματα. Είναι ο πρώτος σου και έχοντας μια τόσο μακρόχρονη σχέση, δεν το βρίσκουμε παράλογο να μην έχεις συνειδητοποιήσει τι θες πραγματικά σαν ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Δεν είναι κακό αν συνειδητοποίησες πως δεν σε καλύπτει συναισθηματικά η συμπεριφορά του σε σύγκριση με όσα εκφράζεις εσύ. Η επιβεβαίωση από τον άνθρωπό μας έχει μεγάλη σημασία.

Θα σου πρότεινα, πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι κι άλλο και να κλεινεσαι στον εαυτό σου για όλους τους λάθος λόγους μιας και δε σημαίνει και κάτι αυτό που έκανε παλιά - τα ίδια και περισσότερα έχουν κάνει οι 99999 στους 10 και όχι άδικα - θα πρέπει να του μιλήσεις. Σε σχέση με το κομμάτι της συναισθηματικής κάλυψης που λαμβάνεις από εκείνον, εξήγησέ του πώς αισθάνεσαι με τακτ. Αν και πάλι παραμείνει ψυχρός και δεν κάνει κάποιες κινήσεις να σου εκφράσει συναισθήματα, ίσως είσαι απλά με το λάθος άνθρωπο. Αν σε τρώει μέσα σου ο χαρακτήρας του, μπορεί να χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ