Ήθελε ελεύθερη σχέση και τον διέγραψα. Νομίζω όμως πως το μετάνιωσα.

Ήθελε ελεύθερη σχέση και τον διέγραψα. Νομίζω όμως πως το μετάνιωσα.

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Εδώ και περιπου 1 χρονο ταλαιπωρούμαι με ένα παιδι το οποιο το γνωρισα μεσω μιας κοινης μας φιλης.Ημουν σιγουρη από την πρωτη στιγμη που τον ειδα ότι υπηρξε μια αμοιβαια ελξη! και οντως ετσι ηταν!μετα από λιγες μερες μου εκανε αιτημα στο facebook και ξεκινησε να μου μιλαει μεχρι που βγηκαμε εξω και μου ανακοινωσε ότι θελει μες στις ακρες ελευθερη σχεση και απλα να περναει καλα!! εγω απογοητευτηκα γιατι δεν ηθελα κατι τετοιο σε καμια περιπτωση και του το ειπα ξεκάθαρα!Ωστοσο ενώ φανηκε πως το καταλαβε συνεχισαμε να μιλαμε χωρις να μας βγαζει πουθενα γιατι ο καθενας μας ειχε διαφορετικα θελω, μεχρι π τν διεγραψα γιατι ειδα ότι δεν παει άλλο! συνεχισα να είμαι όμως ψυχρη απέναντι του κάθε φορα π τν εβλεπα ενώ αυτοσ εκανε δειλες προσπάθειες να με ξαναπροσεγγισει, ετσι νομιζω δλδ!! και τωρα κλαιω και χτυπιέμαι γιατι τον διεγραψα! αααχ αληθεια το εχω μετανιωσει και νομιζω πωσ τον θελω πισω και πλεον δεν είμαι τοσο απολυτη!!

Η απάντηση του Queen.gr

Λοιπόν, ας τα πάρουμε από την αρχή πάλι, γιατί μόνη σου τρελαίνεσαι και αγχώνεσαι και μπερδεύεσαι και θα φας τα μούτρα σου δίχως λόγο στο τέλος. Μπορώ να βάλω και άλλα "και" ανάμεσα αλλά ας το πάμε πιο ήρεμα.

Αρχικά, φέρθηκες παράλογα που τον έσβησες. Δεν ήταν σχέση σου να σε κερατώσει ούτε κάποιος που σε πρόσβαλε. Ο άνθρωπος ήταν ειλικρινής και είπε αυτό που ήθελε από εσένα: ΣΕΞ. Δεν θεωρούσε ότι θέλει να κάνει σχέση μαζί σου αλλά του άρεσες ερωτικά. Σεξουαλικά για να είμαι πιο ακριβής.

Και μόνο από τις αντιδράσεις σου φαίνεται πόσο δεν είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις σε ελεύθερη σχέση. Τρελαίνεσαι με το παραμικρό και μόνη σου βάζεις τον εαυτό σου να περιμένει κάτι παραπάνω από εκείνον ενώ όσο πας σε πείθεις να τον γουστάρεις πιο πολύ. Το να περιμένεις πως θα αλλάξει κάτι σε εκείνον στην πορεία και ξαφνικά θα θελήσει σχέση δεν είναι ο σωστός δρόμος.

Είναι αυτό που είπες: έχετε διαφορετικά θέλω. Θέλεις σχέση με τα όλα της και θέλει απλά σεξ χωρίς καβγάδες, συναισθήματα, δεσμεύσεις και ευθύνες. Εσύ όμως αν κάνεις κάτι μαζί του- όπως καταλαβαίνω- θα κολλήσεις και θα περιμένεις άλλα που στο 99,9% των περιπτώσεων αυτών δεν έρχονατι ποτέ. Εσύ θα γίνεις αντιδραστική και πιεστική, θα παρερμηνεύεις τα πάντα (ήδη έχεις φερθεί χωρίς λογική) και εκείνος θα ξενερώσει ακόμη και σεξουαλικά. Οι πιθανότητες να πάει καλά (=εκεί που θες) η κατάσταση είναι λίγες.

Πρέπει να μάθεις τι θες και να μένεις πιστή σε αυτό. Αν αντέχεις να βρίσκεσαι με κάποιον μόνο για το σεξ, να μην περιμένεις αγάπες και να ψάχνεις παράλληλα για κάτι άλλο, οκ. Διαφορετικά ξέχασέ το.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ