Με προσβάλει, με μειώνει & δείχνει να με θέλει μόνο για το σεξ αλλά με ελκύει. Τι να κάνω;

Με προσβάλει, με μειώνει & δείχνει να με θέλει μόνο για το σεξ αλλά με ελκύει. Τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Χρειάζομαι ένα πιο έμπειρο μάτι για μια συμβουλή.
Μέσω μιας φίλης γνώρισα κάποιον και βγήκαμε. Το ραντεβού ήταν κάπως καταστροφή, γιατί δεν είχε τρόπους και οι προσβολές έδιναν και έπαιρναν. Μα για να μην τελειώσει η βραδιά, χωρίς να έχει γίνει καμιά κίνηση του είπα να ανέβει σπίτι μου. Με αποτέλεσμα όταν ανέβηκε μόλις έφτασε στο σημείο να με φιλήσει να παει απευθείας για το κυρίως πιάτο.
Όλο το βράδυ με πίεσε να κάνουμε σεξ, ενώ ξεκαθάρισα οτι δεν πρόκειται και η απάντηση ήταν πως όλες έτσι λέτε.
Έχει πληγωθεί προφανώς και απο τότε λέει οτι δεν θα ξοδέψει τον χρόνο του για να νοιαστεί και να χάσει χρόνο από την ζωή του. Ειναι υπερόπτης και με βάση αυτά δεν ξέρω αν μου έδειξαν πως με θέλει μόνο για αυτό. Εμένα όμως κάποια πράγματα με γοήτευσαν και δεν ξέρω τι να κάνω και αν μπόρω να τον κάνω να με θέλει για το ποια είμαι και οχι μόνο για σεξ ή απλά να κάνω σεξ γιατι έχω αυτην την έλξη ή αν δεν αξίζει καν. Εχω μείνει μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να κάνω. Λίγη βοήθεια;

Αγαπητή φίλη,

Ζητάς λίγη βοήθεια; Sorry, αλλά νομίζω πως θέλεις αρκετή. Γενικά.
Το ξέρεις το κομματάκι «της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος»; Στη δική σου περίπτωση ισχύει «της γυναίκας το μυαλό είναι μια άβυσσος». Και όχι δεν σε προσβάλω, σου λέω την αλήθεια. Και κοίτα να δεις γιατί στο λέω αυτό.

Βγήκατε ραντεβού, ήταν καταστροφή, σε προσέβαλε, σου ξεκαθάρισε ότι σε θέλει μόνο για σεξ και ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί και ιδιαίτερα μαζί σου αν δεν του κάτσεις; Και εσύ το σκέφτεσαι; Ε, sorry και πάλι, αλλά τα έχεις τα θεματάκια σου.

Άσε που την ατάκα «όλες έτσι λέτε» στο θέμα του σεξ, την ξεστομίζουν αρκετά επικίνδυνα άτομα!
Και όχι, δεν με ενδιαφέρει αν πληγώθηκε παλιότερα. Αν έχει τόσο σοβαρό θέμα να πάει να δει έναν ψυχολόγο για να ισιώσει.
Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση: τι σε ελκύει; Το ότι σε προσβάλει; Το ότι σε μειώνει; Το ότι πιστεύει ότι είναι μάγκας; Γιατί ένας ηλίθιος κόπανος είναι και τίποτα περισσότερο.

Θέλεις λίγη βοήθεια; Μην κάνεις τίποτα για αυτό. Κι αν θέλεις περισσότερη βοήθεια δες έναν ειδικό. Γιατί μου φαίνεται ότι στο μυαλό σου είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα.
Βρε θα με τρελάνετε γέρο άνθρωπο.

ΥΓ.: Και όχι, δεν λες στο πρώτο ραντεβού σε κάποιον να ανέβει σπίτι σου αν και, έστω και λίγο, στο πίσω μέρος του μυαλού σου δεν έχεις το σεξ. Τι, έλα να σου δείξω τις αφίσες στο δωμάτιό μου και τη συλλογή από γραμματόσημα που έχω;