Εδώ και 3 χρόνια παίζει κάτι μαζί του,αλλά φέτος έμαθα ότι έχει κοπέλα.Πώς να το χειριστώ;

Εδώ και 3 χρόνια παίζει κάτι μαζί του,αλλά φέτος έμαθα ότι έχει κοπέλα.Πώς να το χειριστώ;

Γεια σας!

Τα είχα με ένα αγόρι πριν από 3 χρόνια το οποίο το βλέπω κάθε καλοκαίρι στο χωριό. Παρόλο που η σχέση μας κράτησε μόνο για 5 μήνες, συνεχίζαμε να μιλάμε μια στο τόσο με υπονοούμενα για τα παλιά και τα σχετικά και κυρίως από τη δική του πλευρά. Για μένα ήταν πάντα ένα απωθημένο και παρόλο που μεσολάβησε μια σχέση από τη μεριά μου τα τελευταία 2 χρόνια (από τη μεριά του δεν ξέρω αν είχε κάποια σοβαρή σχέση και από ότι ξέρω ούτε αυτός γνώριζε για τη δική μου) αυτά τα δύο καλοκαίρια που κατέβαινα στο χωριό πάντα κάτι παιζόταν μεταξύ μας.

Το πρώτο καλοκαίρι μετά το χωρισμό μας δεν είχαμε μιλήσει καθόλου από κοντά, αλλά με κοίταζε πολύ έντονα. Το δεύτερο καλοκαίρι είχαμε κάτσει και μαζί και μιλούσαμε και με πείραζε και μάλιστα μου έστελνε συνεχώς και μηνύματα με υπονοούμενα, μέχρι εκεί όμως. Φέτος εγώ χώρισα και έτυχε να μιλήσουμε πολλές φορές και μάλιστα την τελευταία φορά σαν να το "κανονίζαμε" να γινόταν κάτι και από κοντά το καλοκαίρι όταν κατέβω. Πριν από κάποιες μέρες όμως η κολλητή μου που κατέβηκε μου είπε ότι τον έβλεπε συνεχώς με μια κοπέλα και από ότι άκουσε μάλλον ήταν κοπέλα του.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω απέναντί του όταν τον δω γιατί να του μιλήσω να τα ξεκαθαρίσουμε δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν ξέρω αν πρέπει να τον χαιρετήσω ή οτιδήποτε άλλο. Ζητάω να μου πεις τη γνώμη σου, σαν άντρας και αντικειμενικός που βλέπω ότι είσαι, και για τη μεριά του αλλά και για τη δική μου, τι μπορώ να κάνω δηλαδή.

Ευχαριστώ πολύ!

Αγαπητή φίλη,

Για αρχή να σου πω ότι δεν χρειαζόταν καν να μου πεις ότι είναι το απωθημένο σου. Το καταλαβαίνω και μόνο ότι μου λες ότι παίζει κάτι εδώ και 3 χρόνια. Δηλαδή τι παιχνίδι είναι αυτό που κρατάει τόσο καιρό; Η αλήθεια είναι πως και ο καλύτερος αγώνας ποδοσφαίρου να ήταν, θα το είχε βαρεθεί ακόμα και ο πιο φανατικός οπαδός. Αλλά δικό σας το θέμα.

Λοιπόν δεν νομίζω ότι είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να σε απασχολεί τόσο πολύ. Και γιατί στο λέω αυτό; Επειδή το στηρίζεις ότι τον είδαν με κάποια και ακούστηκε ότι είναι η κοπέλα του. Οκ, ούτε εγώ ξέρω: παίζει και να είναι. Αλλά εσύ θα είσαι κυρία. Θα πας στο χωριό και όταν τον δεις θα του μιλήσεις κανονικά, όπως έκανες πάντα. Κι αν δεις ότι τότε αυτός δεν παίζει το game, τότε τον φτύνεις και περνάς το καλοκαίρι σου όσο καλύτερα μπορείς.
Και όχι, δεν στραβώνεις, σε περίπτωση που έχει βρει κοπέλα. Άλλωστε δεν είχατε και κάτι, πέρα από τα παιχνιδάκια, τα υπονοούμενα και τα μηνυματάκια. Χαλρά και ωραία σε θέλω και όπου βγάλει.