Ήμασταν μαζί 10 μήνες, αλλά η απόσταση μας ξενέρωσε. Τώρα τον θέλω πίσω, αλλά αυτός όχι

Ήμασταν μαζί 10 μήνες, αλλά η απόσταση μας ξενέρωσε. Τώρα τον θέλω πίσω, αλλά αυτός όχι

Γεια σας,

Λοιπόν είμαι 18 ετών και στις περσυνές μου διακοπές γνώρισα έναν συνομήλικό μου που σιγά σιγά το φλέρτ κατάληξε σε σχέση 10 μηνών. Ήταν πάντα πολύ στοργικός και ευγενικός απέναντι μου, του άρεσε να με φροντίζει και μου έδειχνε το ενδιαφέρον του ανα πάσα στιγμή. Του άρεσε να κάνουμε πράγματα μαζί, πάντα τον ενδιέφερε να είναι καλός στα κοντινά μου άτομα. Είχαμε μια όμορφη σχέση. Είχαμε τόσα που μας έδεναν με την μοναδική δυσκολία την απόσταση.

Στην αρχή της σχέσης ξεκαθάρισα πως μου ήταν δύσκολο να πηγαινοέρχομαι μέχρι την πόλη του και μου επιβεβαίωσε πως θα αναλάβει όλο το βάρος ο ίδιος, όπως και έγινε κατα την διάρκεια της σχέση μας. Οι πανκύπριες εξετάσεις όλο και κόντευαν, το άγχος και τα νεύρα τους τελευταίους 2 μήνες άλλαξαν την συμπεριφορά και των δύο μας. Δημιουργούνταν εντάσεις μεταξύ μας μέχρι που πρότεινε να μείνουμε για λίγο καιρό χωριστά μέχρι να περάσουν όλα.

Μετά απο τις εξετάσεις ήρθε η στρατιωτική θητεία για εκείνον και σπουδες για εμένα. Στις αρχές δυσκολευόμουν πολύ διότι ήθελα κάποιον στο πλευρό μου, όμως σιγά σιγά αρχισα να ξενερώνω και να βαριέμαι αυτήν τη σχέση ενώ πολλές φορες σκεφτόμουν να την τερματίσω. Με την λήξη των πανκυπρίων εξετάσεων βρεθήκαμε για μια κουβεντούλα που και οι δύο ήμασταν πολύ ψυχροί όμως προτείναμε να ξαναπροσπαθήσουμε.

Κατα την διάρκεια της εβδομάδας γινόμασταν όλο και πιο ψυχροί μεταξύ μας μέχρι που μου ζήτησε να χωρίσουμε οριστικά. Εχει περάσει ένας μήνας απο τότε, δεν μιλήσαμε καθόλου, με έχουν προσεγγίσει αρκετοί άντρες αλλά εγώ θέλω αυτόν. Βλέπω πως δεν ενδιαφέρεται πλέον.

Τι προτείνετε;

Αγαπητή φίλη,

Τι προτείνω; Για αρχή θα σου έλεγα να αποφασίσεις πρώτα τι θέλεις. Και μετά να σκεφτείς αν θέλεις να είστε και πάλι μαζί. Και γιατί στο λέω αυτό; Βρε καλό μου, τη μία είσαι έτσι και την άλλη γιουβέτσι! Δεν μπορείς την απόσταση; Έρχεται αυτός. Θέλεις να σε έχει από κοντά; Σε προσέχει (όπως λες). Αποφασίζει να ακολουθήσει στρατιωτική θητεία; Ξενερώνεις. Σκέφτεσαι να το τελειώσεις; Το κάνει αυτός για σένα. Και τώρα που σε φτύνει, τον θέλεις πίσω;

Όχι καλό μου, δεν πάει έτσι αυτό. Το λάθος είναι ότι τα ήθελες όλα για την πάρτη σου. Να έχεις έναν γκόμενο να τρέχει για σένα και έσυ να είσαι το κοριτσάκι που τα έχει όλα στα πόδια της. Ε, λογικό είναι κάποια στιγμή να σε βαρεθεί και αυτός.

Άρα τι προτείνω; Αν τον θέλεις πίσω πραγματικά, τότε να του δείξεις ότι έχεις αλλάξει και ότι είσαι έτοιμη να δώσεις και εσύ σε αυτή τη σχέση. Και όχι μόνο να παίρνεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, απλά λέω να βρεις τον επόμενο. Απλά πράγματα.