Έκπληξη! Ο καινούργιος κατάλογος ΙΚΕΑ έρχεται με έξτρα περιεχόμενο!

Έκπληξη! Ο καινούργιος κατάλογος ΙΚΕΑ έρχεται με έξτρα περιεχόμενο!

Και πολλές εκπληκτικές ιδέες για το σπίτι που "ζωντανεύουν" μπροστά στα μάτια σας! 

Η πρόσκληση για την δημοσιογραφική παρουσίαση ήταν στο εστιατόριο Ψωμί κ Αλάτι, όμως με το που περάσαμε την πόρτα η ομάδα της ΙΚΕΑ μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας!

Εκεί μας περίμεναν δύο αγαπημένα κορίτσια, η Μαρία Μπεκατώρου και η Κατερίνα Ζαρίφη, για να μας ξεναγήσουν στα νέα της ΙΚΕΑ με το χαρακτηριστικό χιούμορ και την θετική τους ενέργεια: τα νέα ειναι λοιπον, ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά ο κατάλογος ΙΚΕΑ εμπλουτίζεται με το "Επιπλέον Περιεχόμενο", με στόχο να μας προσφέρει μια εμπειρία πέρα από την αναμενόμενη- και το καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο!

Φέτος, η ΙΚΕΑ εστίασε στα εργαλεία εκείνα που μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα το θέμα του καταλόγου ΙΚΕΑ
2015 και έτσι, πάνω από 60 σελίδες του καταλόγου, δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες να ζήσουν ζωντανά την εμπειρία! Κατεβάζοντας την εφαρμογή του καταλόγου ΙΚΕΑ στο κινητό σας (από το Αpp Store ή το Google Play) θα βρείτε πάνω από 300 έπιπλα για να δείτε πώς θα έδειχναν στο χώρο σας και να οπτικοποιήσετε το στιλ και το μέγεθος των επιλεγμένων προϊόντων μέσα στο σπίτι σας.

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, θα βρείτε το σύμβολο «+» στην επάνω γωνία ορισμένων σελίδων που μπορείτε να σκανάρετε για επιπλέον περιεχόμενο. Ανοίξτε την εφαρμογή του καταλόγου ΙΚΕΑ. Επιλέξτε το κουμπί σκαναρίσματος και κρατήστε τη συσκευή σας σε απόσταση 20-30cm από τη σελίδα του καταλόγου. Για τον ψηφιακό κατάλογο, απλά κάνετε κλικ στο σύμβολο «+».

Έχει και συνέχεια: το "Επιπλέον Περιεχόμενο" περιλαμβάνει φέτος και... ταινίες που δίνουν συμβουλές «πώς να φτιάξεις κάτι», δίνουν ιδέες και λύσεις για διάφορες καταστάσεις της καθημερινής ζωής στο σπίτι, εστιάζουν περισσότερο σε προϊόντα και δίνουν πληροφορίες για τη φιλοσοφία της ΙΚΕΑ πίσω από το σχεδιασμό τους. Επισης, υπάρχουν ταινίεςπου αφηγούνται και άλλες ιστορίες, όπως το πώς επιλέγει το βαμβάκι που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της και το στόχο της να προσφέρει μόνο πιστοποιημένο ASC (Aquaculture Stewardship Council) σολομό στους πελάτες της.

Επισης, θα βρείτε φωτογραφίες σε πανοραμικές λήψεις 360° που δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε μέσα στο χώρο και σας επιτρέπουν να τον δειτε πανοραμικά, ολόκληρο! Η παρουσίαση των σλάιντς είναι έτσι μελετημένη ώστε να σας εμφανίσει πολλές λύσεις στον ίδιο χώρο ή διαφορετικές λύσεις βασισμένες στα ίδια προϊόντα- εξάλλου είναι άπειρες οι δυνατότητες επίπλωσης που προσφέρουν τα αντικείμενα ΙΚΕΑ!

Plus: υπάρχει ένα εύχρηστο εργαλείο που χρησιμοποιεί τον έντυπο Κατάλογο ΙΚΕΑ, ως βάση μέτρησης, για να δείξει πώς θα έδειχναν τα έπιπλα στο δικό σας χώρο!