Εκεί είναι ο παράδεισος: Ζηλέψτε το ωραιότερο διαμέρισμα του κόσμου με θέα τη Νέα Υόρκη

Εκεί είναι ο παράδεισος: Ζηλέψτε το ωραιότερο διαμέρισμα του κόσμου με θέα τη Νέα Υόρκη

Δεν περιγράφουμε άλλο! Απλά δείτε το

432 Park Avenue. Η διεύθυνση του Παραδείσου επί γης! Σε αυτό το σημείο στέκεται ο πύργος με τα ωραιότερα διαμερίσματα στον κόσμο. Ο εν λόγω ουρανοξύστης έχει ύψος 400 μέτρα, φιλοξενεί 104 διαμερίσματα και οι τιμές των διαμερισμάτων ποικίλουν από 16,95 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το υπέρογκο ποσό των 82,5 εκατομμυρίων ανάλογα σε ποιο όροφο βρίσκονται.

Το μοναδικό αυτό κτίριο σχεδιάστηκε από τον Rafael Vinoly και χρειάστηκαν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν και τα ρετιρέ του προσφέρουν εκπληκτική θέα της μητρόπολης Νέας Υόρκης. Από το Bronx μέχρι του Brooklyn και από το Central Park μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό το κτίριο προσφέρει στους ενοίκους ιδιωτικό εστιατόριο με εξωτερική βεράντα, πισίνα, εγκαταστάσεις spa, κελάρι για κρασιά, παιδότοπο και γυμναστήριο.

Τα υπέροχα αυτά διαμερίσματα θα καλωσορίσουν τους ενοίκους τους την επόμενη χρονιά, αλλά οι πλούσιοι, επίδοξοι αγοραστές έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Φυσικά ο πιο τυχερός και ανοιχτοχέρης βέβαια θα πάρει το penthouse που θα δείτε στο φωτογραφικό gallery και πραγματικάς μας έκανε να κολλήσουμε στην οθόνη του υπολογιστή.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό θέλουμε όλες! Φωτογραφικά κλικς πραγματικής αγάπης