Μέσα στο υπερπολυτελές σπίτι της Marilyn Monroe!

Βιβή Αγγελάκη
Μέσα στο υπερπολυτελές σπίτι της Marilyn Monroe!

Δείτε το τελευταίο σπίτι που έζησε η Marilyn!

Η Marilyn Monroe υπήρξε αδιαμφισβήτητα η γυναίκα- επιτομή της ομορφιάς και του στυλ! Θεωρήθηκε δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του σεξ παγκοσμίως μετά από τη συμμετοχή της σε πολλές ταινίες αλλά και αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις κατά τη δεκαετία του 1950!

Και φυσικά σε μια τέτοια εκρηκτική προσωπικότητα δεν θα ταίριαζε τίποτα λιγότερο από ένα εντυπωσιακό σπίτι με στοιχεία και γωνιές που μαρτυρούν την αισθητική της Marilyn! Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν, το τελευταίο σπίτι της ηθοποιού, στο Brentwood της Καλιφόρνια, μιας και η ίδια κατά τη διάρκεια της ζωής της είχε αλλάξει άλλα 43!

Με ξύλινα δοκάρια στην οροφή, μεγάλα παράθυρα για να μπαίνει άπλετο φως, κήπο στο μπροστινό μέρος (στον οποίο η σταρ αφιέρωνε πολύ χρόνο) , πισίνα, γήινη διακόσμηση και με επιρροή από την καλόγουστη ισπανική αρχιτεκτονική, το σπίτι αυτό «μάγεψε» τη σταρ που το αγόρασε παίρνοντας δάνειο, το 1962 για 90.000 δολάρια. Μια αγορά όμως που δεν πρόλαβε να χαρεί, μιας και μετά από έξι μήνες βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της σε ηλικία μόλις 36 ετών!

Το 250 τ.μ σπίτι χτίστηκε το 1929 και όταν η σταρ το αγόρασε διέθετε 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα χώρο για τους επισκέπτες, ενώ βρισκόταν σε ένα κτήμα 2.200 τ.μ . Βέβαια η Marilyn είχε φροντίσει από την πρώτη στιγμή να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Μάλιστα, ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό για να αγοράσει αυθεντικά έργα τέχνης και τα έπιπλα που ταίριαζαν καλύτερα στο χώρο. Η ανακαίνιση όμως δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 1962, που πέθανε (μερικά από τα καινούργια έπιπλα και έπιπλα ήταν ακόμη στα κιβώτια!)

Έκτοτε, το σπίτι πέρασε από τα χέρια πολλών ιδιοκτητών αλλά πρόσφατα, το 2010, πωλήθηκε για 3.850.000 δολάρια, ενώ η διαρρύθμιση του περιλαμβάνει σήμερα 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια. Το μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε την πώλησή του, το περιέγραφε ως «ένα σπάνιο κρυμμένο κόσμημα στο Brentwood. Χτισμένο με την ιδιαίτερη και αυθεντική ισπανική αρχιτεκτονική (Hacienda)βρίσκεται στο τέλος ενός ήσυχου αδιέξοδου»

Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού, όπως είναι σήμερα, στις φωτογραφίες που βρίσκονται στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο σπίτι της Jennifer Lopez είναι σκέτος παράδεισος. Δείτε το και θα καταλάβετε!

Ιδέες διακόσμησης: 4 tips για να σταματήσει το σπίτι σας να δείχνει... μονότονο!