Ζεστό, όμορφο Χριστουγεννιάτικο σπίτι: Βρήκαμε υπέροχες και οικονομικές λύσεις!

Ζεστό, όμορφο Χριστουγεννιάτικο σπίτι: Βρήκαμε υπέροχες και οικονομικές λύσεις!

Μια βόλτα στα Praktiker αρκεί! 

Τα Praktiker είναι "προορισμός" κάθε μέρα του χρόνου- πολύ περισσότερο, δε, τώρα που πλέον ο υδράργυρος δείχνει χειμώνα και τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά!

Σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στο κοντινότερό σας Praktiker γιατί θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία σε εποχικά είδη, στολίδια, φωτάκια και όλα τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού σας, με λιγότερο από 30 ευρώ! Στον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο Praktiker μέχρι 20 Δεκεμβρίου, θα βρείτε μοντέρνα και οικονομικά χριστουγεννιάτικα είδη, καθώς και μια πρωτότυπη πρόταση για την κατασκευή εναλλακτικού χριστουγεννιάτικου δέντρου που... θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε γιορτινή διάθεση!

Όσο για τις τιμές, σημειώστε: Χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνο με 19,99 ευρώ (μοντέλο First, 180cm), όμορφες μπάλες (σετ των 6τμχ, από 1,29 ευρώ) και φωτάκια εσωτερικής χρήσης LED μόνο με 6,99 ευρώ- πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να διακοσμήσετε το σπίτι σας όπως ονειρεύεστε, και χωρίς να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα!

Παράλληλα με τα είδη στολισμού, τα Praktiker προσφέρουν και μια πλούσια ποικιλία από χρήσιμα, οικονομικά και μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους μας: από ηλεκτρικές συσκευές, μικροσυσκευές, είδη θέρμανσης και υλικά κατασκευών για τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, μέχρι ηλεκτρονικά, είδη οικιακής χρήσης & διακόσμησης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, εργαλεία, είδη για τον ελεύθερο χρόνο και πολλά άλλα.

Plus: οι προτάσεις που θα βρείτε στα Praktiker θα σας λύσουν τα χέρια, καθώς θα σας δώσουν πολλές ιδέες για ένα ζεστό σπίτι αλλά και για εξοικονόμηση ενέργειας!

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς στη βοήθεια που προσφέρει η Praktiker καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην Ένωση 'Μαζί για το Παιδί' και το Σωματείο Praksis, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης μέσα από τα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Τη μαγεία των γιορτών μπορείτε να την ανακαλύψετε μέσα από απλά πράγματα που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και λειτουργική και αυτές οι δημιουργικές στιγμές θα είναι η πιο γενναιόδωρη ανταμοιβή!

τ