Η Scarlett Johansson μας ξεναγεί στο σπίτι της: Δείτε το!

Ερμιόνη Σαρρή
Η Scarlett Johansson μας ξεναγεί στο σπίτι της: Δείτε το!

Καλορίζικο!

Εδώ και 5 μήνες η ζωής της έχει αλλάξει ριζικά. Η Scarlett Johansson πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τότε που γέννησε τη μικρή Rose και σε κάθε της εμφάνιση μας το δείχνει. Γενικώς όμως η ηθοποιός πέρασε μία πολύ καλή χρονιά επαγγελματική και προσωπική.

Και αφού πλέον η οικογένεια τους έχει μεγαλώσει κατά ένα μέλος και οι ρυθμοί της ζωής τους έχουν κάπως αλλάξει, η ηθοποιός και ο σύζυγός της Romain Dauriac, αποφάσισαν να... μετακομίσουν. Το νέο τους σπιτικό βρίσκεται στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες και η τιμή του υπολογίζεται γύρω στα 3,88εκ. δολάρια.

Το περιοδικό Variety τρύπωσε μέσα στην πολυτελή βίλα και μας έδωσε μία μικρή γεύση. Φυσικά δε γινόταν να λείπει ο μεγάλος κήπος (για να παίζει η μικρή Rose) και μία πισίνα για να δροσίζονται τις δύσκολες ημέρες τους καλοκαιριού.

scarlettjo lf10 ce1bd
scarlettjo lf1 e767a

Η διακόσμηση όλων των χώρων κυμαίνεται σε απαλούς χρωματισμούς χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές. Άλλωστε και οι δυο τους είναι πολύ απλοί σα χαρακτήρες και δεν έχουν προκαλέσει ποτέ με τις εμφανίσεις τους. Στα 3.000 περίπου τετραγωνικά θα δει κανείς τις 4 master κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια και φυσικά διάφορους άλλους κοινόχρηστους χώρους που θα εξυπηρετούν τις καθημερινές τους ανάγκες.

scarlettjo lf2 c143f
scarlettjo lf3 8a964
scarlettjo lf7 4a94d
scarlettjo lf5 79ccb

Διαβάστε ακόμα:

Ο Mr. Grey σε καλεί στο σπίτι του: Εσύ θα του πεις... όχι;

Θα εκπλαγείτε! Η Kate Moss μας δείχνει το σπίτι της και είναι... ονειρικό