Τακτοποιημένο σπίτι όλη μέρα, με αυτούς τους απλούς τρόπους!

Ερμιόνη Σαρρή
Τακτοποιημένο σπίτι όλη μέρα, με αυτούς τους απλούς τρόπους!

Μικρές καθημερινές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά

Όλες οι γυναίκες παραπονιόμαστε για τις δουλειές του σπιτιού. Αφιερώνουμε πολλές ώρες κάνοντας φασίνα και μέσα σε λίγα 24ωρα (και ώρες μη σου πούμε) το σπίτι είναι και πάλι... αχούρι. Πεταμένα πράγματα από εδώ, πεταμένα από εκεί και εσύ φυσικά πιο κουρασμένη από ποτέ.

Δες, λοιπόν, 5 πράγματα που αν τα χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, το σπίτι θα είναι πάντα συγυρισμένο και δε θα φοβάσαι για τα απρόσμενα... κουδούνια. Ναι, η ώρα που χτυπάει το κουδούνι και έρχεται κάποιος απρόσκλητος φίλος είναι η χειρότερη.

4+ 2 ιδέες για να μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου στο πιο chic μέρος του σπιτιού

Κλειδοθήκη: Εκτός του ότι ξοδεύεις άσκοπα λεπτά της ημέρας να ψάχνεις πού είναι τα κλειδιά του αυτοκινήτου, δε θα υπάρχουν πια σκορπισμένα κλειδιά σε κάθε τραπεζάκι του σαλονιού.

Θήκες στα συρτάρια: Αν ανοίγεις τα συρτάρια της κουζίνας ή του μπάνιου και επικρατεί μέσα ένας χαμός, μπορείς να προμηθευτείς ειδικές θήκες με διαχωριστικά και να τακτοποιήσεις πολύ εύκολα όλα σου τα αντικείμενα.

Drawer-Organizers 0a0cc

Κουτιά για τα χαρτιά: Από το να υπάρχουν δεξιά και αριστερά ζελατίνες με χαρτιά, μπορείς πιο εύκολα να τα χωρίσεις σε πλαστικά κουτιά και έτσι να ψάχνεις πολύ πιο γρήγορα αυτά που θες. Σε ένα κουτί μέσα, για παράδειγμα, μπορούν να υπάρχουν όλοι οι απλήρωτοι λογαριασμοί και σε εάν άλλο όλες οι αποδείξεις για τη δήλωση του επόμενου έτους.

Labeled-Boxes ea13e

Αυγοθήκη για τα κοσμήματα: Μπορείς να βάψεις μία αυγοθήκη και να τη χρησιμοποιήσεις για τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια σου. Έτσι δε θα επικρατεί ποτέ ένας χαμός στην κρεβατοκάμαρά σου.

Ceramic-Egg-Racks 34971

Βάλε ετικέτες παντού: Επειδή όταν ψάχνεις κάτι, συνήθως δημιουργείς μία ακαταστασία στο συγκεκριμένο σημείο, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις την τακτική της... ετικέτας. Για να μην ανακατέψεις, λοιπόν, το ντουλάπι με τα μπαχαρικά, τοποθέτησέ τα μέσα σε βαζάκια και στην κορυφή ή το πλάι γράψε τι ακριβώς περιέχει.

Spices-Ready b46c5