Το πάτωμα των Transformers

Το πάτωμα των Transformers

Ένα πάτωμα που με τις συνεχείς μεταμορφώσεις του θα λύσει μια και καλή το χωροταξικό πρόβλημα των επίπλων στο σπίτι.

Αν ζείτε σε ένα σπίτι περιορισμένων τετραγωνικών μέτρων που η τοποθέτηση των επίπλων είναι ένα κάποιο θέμα και ο χώρος δεν σας βοηθά και πολύ για δημιουργική επίπλωση, η παρακάτω κατασκευή μάλλον θα σας φτιάξει το κέφι.

Ο γιαπωνέζος σχεδιαστής Shin Yamashita δημιούργησε ένα σπονδυλωτό πάτωμα με την ονομασία Land Peel, το οποίο μπορείτε να αναδιπλώσετε, περιστρέψετε, αναδομήσετε και μεταμορφώσετε σε ποικίλες μορφές, αναλόγως με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να παίξετε δημιουργικά με τα πάνελ που σας προσφέρονται, ώστε να δημιουργήσετε ένα τραπέζι, μια καρέκλα, ένα γραφείο, ένα σταντ ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό επίπλων επιθυμείτε, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Όταν δεν θα χρειάζεστε κανένα έπιπλο στον χώρο, τα σπονδυλωτά κομμάτια επανατοποθετούνται στη συνολική κατασκευή σε οριζόντια θέση, αφήνοντας στη θέση τους μια ενιαία επίπεδη επιφάνεια, σαν ένα μεγάλο χαλί.

Το Land Peel υπάρχει προς το παρόν μόνο στο πρωτότυπο σχέδιο, ας ελπίσουμε όμως να βγει σύντομα σε μαζική παραγωγή για να γίνει η ζωή μας λίγο πιο εύκολη και, σίγουρα, πιο διασκεδαστική.