Green Weekend στη JYSK

Green Weekend στη JYSK

Η JYSK, η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, έξι μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος στην Ελλάδα παρουσιάζει για πρώτη φορά στους Έλληνες πελάτες της την πλούσια γκάμα προϊόντων της για τον κήπο, την βεράντα, το camping και την παραλία. Η JYSK, είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη (και πλέον και στην Ελλάδα) για τις καταπληκτικές προσφορές της σε είδη σπιτιού αλλά αυτό που ίσως ακόμα δεν γνωρίζουν οι Έλληνες πελάτες της είναι ότι στα καταστήματά της μπορούν να βρουν εξαιρετικές λύσεις για την ανανέωση του κήπου και της βεράντας τους.

Η JYSK καλωσορίζει την άνοιξη με ένα τριήμερο απίστευτων προσφορών σε έπιπλα κήπου αλλά και άλλες επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων για τον κήπο και την βεράντα.

Από την Πέμπτη 17 έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου στα καταστήματα της JYSK στην Αθήνα, το Ελληνικό, τη Θεσσαλονίκη και την Λάρισα αλλά και στο e-shop JYSK.gr οι πελάτες της JYSK θα βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τον κήπο και την βεράντα, με την ποιότητα και το Σκανδιναβικό design της JYSK σε προσφορές μέχρι και 50%!

Green Weekend στη JYSK! Μια Σκανδιναβική προσφορά και για τον κήπο σας! Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον κήπο και την βεράντα σας με οικονομία, στυλ και την εγγύηση ποιότητας JYSK!