Πως θα τυλίξεις τα δώρα σου με τον πιο fashionable τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πως θα τυλίξεις τα δώρα σου με τον πιο fashionable τρόπο

Θα ξετρελαθείς

Τρεις μέρες μακριά είναι τα Χριστούγεννα και σχεδόν μία εβδομάδα η Πρωτοχρονιά και έχεις σίγουρα ξεκινήσει τα ψώνια σου για τα να βρεις τα δώρα που θα κάνεις στους αγαπημένους σου. Ξέρουμε έχεις αγχωθεί τόσο για το τι θα πάρεις, όσο και για το πως θα τα τυλίξεις.

Δε υπάρχει λόγος άγχους όμως, γιατί εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τον πιο fashionable τρόπο για να τυλίξεις τα δώρα και μάλιστα δεν θα σου κοστίσει σχεδόν τίποτα γιατί φυσικά θα το φτιάξεις μόνη σου.

gift wrap diy3

Τα άτομα πολλά, τα γούστα περίεργα, όμως ένα ιδιαίτερο και χριστουγεννιάτικο DIY χαρτί περιτυλίγματος θα κάνει τα δώρα σου να φαίνονται πιο όμορφα από οτιδήποτε αυτές τις γιορτές.

Δώσε βάση λοιπόν και δες προσεκτικά τι θα χρειαστείς:
-μαύρο και λευκό (σκέτο ) χαρτί περιτυλίγματος για βάση (μπορείς να πάρεις και μεγάλα ρολά από ένα μαγαζί με είδη χειροτεχνίας)
-ένα ψαλίδι
-χρυσή ταινία
-λευκό και μαύρο σπάγκο
-ένα λευκό μαρκαδόρο
-πρασινάδα (ωραία ιδέα είναι τα φύλλα ευκάλυπτου ή και πεύκου)

Στη συνέχεια τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να δημιουργήσει το πιο fashionable χαρτί περιτυλίγματος που έχει υπάρξει ποτέ. Οι φωτογραφίες παρακάτω μπορούν να σου δώσουν μερικές ιδέες.

cozy gift party14

Το σίγουρο είναι πως με τέτοιο περιτύλιγμα οι φίλοι και οι συγγενείς δεν θα θέλουν να ανοίξουν τα δώρα τους.