Άλλαξέ το, με στυλ

Άλλαξέ το, με στυλ

Τα πιο hot trends στη διακόσμηση είναι έτοιμα για να αλλάξουν το σπίτι και τη ζωή όλων μας! Οικολογία, στιλ, μουσική και ζωντανά χρώματα μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Η διακόσμηση είναι μια ασχολία που μπορεί να έχει μπει στην άκρη λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι όμως ιδιαίτερα ευρηματική και συνεχίζει να ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Η οικονομική κρίση άλλωστε βοήθησε στο να δοθούν καινούριες λύσεις και να βγουν στο προσκήνιο νέες προτάσεις εσωτερικής διακόσμησης. Η διακόσμηση μοιάζει πλέον να είναι πιο προσωπική και να περιλαμβάνει περισσότερο πάθος και περισσότερη σκέψη για ανακύκλωση και δημιουργικότητα.

- Eco-Decorating: η οικολογική ή αλλιώς πράσινη διακόσμηση έχει γίνει μόδα το τελευταίο διάστημα. Χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση και υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον

- Clothing Inspired Decorating: Η διακόσμηση αντανακλά το προσωπικό στιλ! Τα χρώματα και τα ρούχα φτιάχνουν τη διάθεση και κατ' επέκταση την ατμόσφαιρα του χώρου. Πάρτε ιδέες από την γκαρνταρόμπα σας και φτιάξτε ανάλογα το χώρο.

- Music Influenced Decorating: Αυτό το trend της διακόσμησης έχει να κάνει με τη μουσική και τις προτιμήσεις του καθενός. Εάν είστε φαν ενός είδους μουσικής μπορείτε να το αντικατοπτρίσετε και στο χώρο. Οι ιδέες είναι αμέτρητες!

- Bright Decorating: Τα έντονα χρώματα δίνουν χαρά, αισιοδοξία και άλλη λάμψη σε μια καθημερινότητα που είναι μουντή και μονότονη. Πινελιές που είναι απαραίτητες τώρα περισσότερο από ποτέ, μιας και η κρίση αναζητά επείγουσες λύσεις!