Αυτά είναι τα 5 trends για την φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτά είναι τα 5 trends για την φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου

Μήπως έχεις υιοθετήσει ήδη κάποιο από αυτά;

Το Pinterest είναι μία μηχανή (εφαρμογή) αναζήτησης, στην οποία μπορείς πραγματικά να βρεις αυτό ακριβώς που θες, από συνταγές μέχρι συμβουλές διακόσμησης κ.ο.κ. Κάπως έτσι λοιπόν, μας παρουσίασε τα 5 trends για την φετινή φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Κάποια μπορεί να τα γνωρίζεις ήδη, κάποια άλλα όχι. Όπως και να ‘χει όμως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εξετάσεις τον χώρο σου (πόσο μάλλον αν μετακόμισες πρόσφατα) και να υιοθετήσεις όποιο σου αρέσει και σου ταιριάζει πιο πολύ.

#1. Βελούδο
Το βελούδο έχει πάρει τα πάνω του εδώ και 4 χρόνια περίπου και απ’ ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να μας εγκαταλείψει σύντομα. Και φέτος είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend και μπορείς είτε να το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα έπιπλο (π.χ να ντύσεις τον καναπέ σου), είτε σε κάποιο αξεσουάρ όπως μαξιλάρια ή μία κουβέρτα.

#2. Κρεμαστά διακοσμητικά
Ενώ και αυτό δεν είναι ένα καινούργιο trend –υπήρχε και παλιότερα και σίγουρα θα θυμάσαι όταν ήσουν μικρή πως η μαμά σου είχε πολλά τέτοια- για φέτος το φθινόπωρο το Pinterest προβλέπει πως θα κάνει θραύση.

#3. Φανάρια
Σίγουρα, τα φανάρια υπάρχουν εδώ και αιώνες, αλλά αυτά τα κομψά και λιτά σχέδια είναι πιο κομψά και πρακτικά. Και για το φθινόπωρο, όλοι θα θέλουν αυτό το ρομαντικό αξεσουάρ για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι τους.

#4. Macrame
Το φθινόπωρο είναι για το να κάθεσαι έξω και να εξυμνείς τη φύση, γι 'αυτό τα γήινα boho vibes του macrame είναι ιδανικά για κάθε εξωτερική συγκέντρωση. Αντί λοιπόν, να αγκαλιάσεις αυτό το trend διακοσμώντας τους τοίχους σου με κρεμαστά, δοκίμασε να το πλέξεις σε μια καρέκλα ή να φτιάξεις/ αγοράσεις κάτι για το τραπέζι σου.

#5. Πρασινάδα
Το στοιχείο της φύσης στη διακόσμηση είναι πολύ σύνηθες τα τελευταία χρόνια και φυσικά η φετινή δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το να έχεις λίγο πράσινο μέσα στο σπίτι σου είναι πάντα μία καλή ιδέα.