Πώς να διαμορφώστε τον πιο προσωπικό σας χώρο

Πώς να διαμορφώστε τον πιο προσωπικό σας χώρο

Με δεδομένο ότι στο μπάνιο μας περνάμε κάτι περισσότερο από δύο χρονιά όλης της ζωής μας, οφείλουμε να δημιουργήσουμε τον πιο προσωπικό μας χώρο έτσι ώστε να μας χαλαρώνει απόλυτα.

Είτε ανακαινίζετε το παλιό σας μπάνιο, είτε το δημιουργείτε απ’ την αρχή στο νέο σας σπίτι, υπάρχουν τρόποι που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα και να βάλετε τη δική σας προσωπική σφραγίδα.

Για το κεντρικό έπιπλο μπορείτε να επιλέξετε είτε μία σύνθεση κρεμασμένη στον τοίχο, είτε μία επιδαπέδια επιλογή. Η πρώτη περίπτωση είναι ιδανική αν ο χώρος είναι μικρός, καθώς αυτομάτως θα δείξει μεγαλύτερος (και θα φαίνεται πάντα τακτοποιημένος).

Μπορείτε να επιλέξετε ένα έπιπλο που ακουμπά στο πάτωμα εάν πρέπει να καλυφθούν σωλήνες ή αν θέλετε να επενδύσετε σε χώρους αποθήκευσης.

Amb Serifos 30x60 45x90 Nat Silver 300

Μην υποτιμάτε τους αποθηκευτικούς χώρους, καθώς αποτελούν έναν σημαντικότατο παράγοντα που κρίνει τη λειτουργικότητα ενός μπάνιου.

Εάν ο χώρος προσφέρει τη δυνατότητα, επιλέξτε μία σύνθεση με πολλά κλειστά ντουλάπια ώστε ν’ αποθηκεύσετε όλα τα προσωπικά είδη υγιεινής και να έχετε πάντα τακτοποιημένο μπάνιο.

ΖΕΜΠΗΣ 2018 59

Μία καλή βρύση αποτελεί επένδυση καθώς εξασφαλίζει τη στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα.

Καλό είναι να επιλέξετε μία βρύση που περιλαμβάνει κεραμικούς δίσκους ώστε να εξασφαλιστεί η αντοχή και η διάρκεια ζωής της.

Επιπλέον, κατ’ αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε απ’ την κατανάλωση του νερού.

ZZH T32827W01 003 01

Μπαταρία μπάνιου Eurosmart Cosmopolitan

Το πλακάκι που θα επιλέξετε δίνει τη δυνατότητα ν’ ακολουθήσετε τα trends και να δώσετε ιδιαίτερο χαρακτήρα στο μπάνιο σας. Γεωμετρικά σχέδια, patchworks και μάρμαρο στο δάπεδο ή στον τοίχο, θα μεταμορφώσουν το χώρο και θ’ αναδείξουν κάθε λεπτομέρειά του.

Amb Serifos 30x60 45x90 Nat Silver 300 copy

Πλακίδια τοίχου Serifos

Επιλέξτε μονόχρωμες επιλογές εάν ο χώρος είναι μικρός και πειραματιστείτε με σχέδια και έντονα χρώματα εάν το μπάνιο σας είναι μεγαλύτερο.

Για περισσότερες ιδέες μεταμόρφωσης του χώρου σας επισκεφθείτε το blog της Porcelana