6 λύσεις διακόσμησης για την μικρή κρεβατοκάμαρα

6 λύσεις διακόσμησης για την μικρή κρεβατοκάμαρα

Μικρό δωμάτιο, έξυπνες λύσεις

Το μικρό υπνοδωμάτιο θέλει όμορφη διακόσμηση και έξυπνες λύσεις για να δείχνει μεγαλύτερο. Δες τι πρέπει να κάνεις!

1. Βρες ένα κρεβάτι που να κλείνει:
Αν η κρεβατοκάμαρα είναι τόσο μικρή, μπορείς να γλιτώσεις χώρο παίρνοντας ένα κρεβάτι που να μετατρέπεται εύκολα σε καναπέ το πρωί. Αν πάλι έχεις κρεβάτι, τοποθέτησέ το πίσω από το παράθυρο. Ο χώρος είναι πολύτιμος στη μικρή κρεβατοκάμαρα και δεν να χάνεις ούτε σπιθαμή από σημεία όπως η ντουλάπα, απλά επειδή το κρεβάτι σου είναι μεγάλο.

2. Πρόσεξε το χρώμα:
Οι επιλογές που έχεις στη μικρή κρεβατοκάμαρα, ποικίλουν. Ή θα παίξεις με το λευκό ή θα τολμήσεις με λαμπερά χρώματα που δεν θα ξεπερνούν τις δύο αποχρώσεις ή θα επενδύσεις στο ξύλο, που είναι εντυπωσιακό.

3. Επένδυσε στις οριζόντιες ρίγες
Πρόσεξε τα χρώματα να είναι παστέλ και οι ρίγες πάντα οριζόντιες για να κάνεις το μικρό υπνοδωμάτιο να φαίνεται πιο μακρύ.

Gelato Colours: H τάση διακόσμησης που κάνει το σπίτι σου απλά ακαταμάχητο

4. Προτίμησε κρεμαστά αντικείμενα
Κρεμαστά φωτιστικά, ένα κρεμαστό κομοδίνο, ένα κρεμαστό γλαστράκι, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές διακόσμησης που έχεις και που θα σου εξασφαλίσουν παραπάνω χώρο.

5. Πρόσθεσε καθρέφτες:
Οι καθρέφτες είναι αντικείμενα που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά στην κρεβατοκάμαρα μιας και θα προσθέσουν φως και θα εξασφαλίσουν την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου υπνοδωματίου.

6. Φρόντισε τη διακόσμηση των παραθύρων.
Για παράδειγμα, για να κάνεις το δωμάτιο να δείχνει ψηλότερο, ένα έξυπνο tip είναι να κρεμάσεις ψηλότερα την κουρτίνα ενώ επιπρόσθετα, φρόντισε η κουρτίνα να καλύπτει πλάτος και δεξιά ή αριστερά, πέρα από εκεί που τελειώνει το παράθυρο.