Κάνεις ανακαίνιση; Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να υπάρχει μέσα στο σπίτι σου, φέτος το φθινόπωρο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάνεις ανακαίνιση; Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να υπάρχει μέσα στο σπίτι σου, φέτος το φθινόπωρο

Και σίγουρα θα το λατρέψεις

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί πάντα την έναρξη μιας καινούργιας περιόδου στη ζωή μας, στην οποία κάνουμε διάφορες αλλαγές τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό ή σε ότι αφορά στην καθημερινότητα μας. Ένα από αυτά συνήθως είναι και μία ανακαίνιση στο σπίτι μας ή έστω μια αναδιοργάνωση του χώρου.

Εάν ο φετινός Σεπτέμβρης σε βρήκε με αυτές τις σκέψεις και δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, τότε σου έχουμε τη λύση. Εάν θέλεις να βάψεις το σπίτι σου, τότε αυτό το χρώμα για το οποίο μιλήσαμε την προηγούμενη φορά, θα είναι το ιδανικό για σένα, γιατί θα σου θυμίζει πάντα καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμη: To μεγαλύτερο trend στη διακόσμηση σπιτιού αφορά το κρασί και θα το λατρέψεις

Εάν πάλι δεν θέλεις να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου και απλά να αλλάξεις διακόσμηση, τότε βρήκαμε το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος το φθινόπωρο. Είναι κάτι μεταξύ πορτοκαλί και καφέ και ονομάζεται σέπια. Και ξέρεις σίγουρα για ποιο χρώμα μιλάμε αφού θα το έχεις δει ακόμη και σε φίλτρα κινητού για να φτιάξεις τις φωτογραφίες σου.

Τα σέπια είναι ένα υπέροχο χρώμα για να διακοσμήσεις τον χώρο σου, είναι ουδέτερο και γι’ αυτό το λόγο ταιριάζει τέλεια με λευκό, γκρι και μαύρο καθιστώντας το ιδανικό χρώμα για ένα μίνιμαλ σπίτι.

Δες και αυτό: Το χρώμα που θα κυριαρχεί στη διακόσμηση του σπιτιού τη νέα σεζόν