Ανανέωση τώρα: Αυτό το trend των 80’s κάνει comeback και πρέπει να το ακολουθήσεις κι εσύ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ανανέωση τώρα: Αυτό το trend των 80’s κάνει comeback και πρέπει να το ακολουθήσεις κι εσύ

Ήρθε η ώρα για αλλαγές

Υπάρχουν μερικές στιγμές στη ζωή σου που πραγματικά θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, έτσι για μια μικρή ανανέωση. Αυτή η αλλαγή μπορεί να αφορά είτε την εξωτερική σου εμφάνιση, είτε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο σου. Αν μάλιστα σκεφτόσουν κι εσύ να αλλάξεις λίγο το σπίτι σου, τότε σου βρήκαμε ακριβώς τι θα κάνεις.

Η διακόσμηση σε ένα σπίτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και αν δεν έχεις και πολύ δημιουργικό μυαλό, τότε μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο άπειρες φωτογραφίες για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι. Μέχρι όμως να βρεις το ιδανικό στυλ για εσένα έχουμε να σου πούμε, πως φέτος έχει επιστρέψει στη μόδα ένα trend των 80’s που αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ.

Αυτό το φθινόπωρο η retro και vintage διακόσμηση έχει αποδείξει πως βρίσκεται μέσα στα μεγαλύτερα trends και γι’ αυτό και οι στρογγυλεμένοι καναπέδες πρέπει να βρίσκονται φέτος σε κάθε σπίτι. Θεωρείται ένα από τα «άσχημα» trends της δεκαετίας του 80’, όμως δίνουν μια διαφορετική πινελιά στον χώρο σου.

Οι καναπέδες με στρογγυλεμένες άκρες είναι ένα statement κομμάτι, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα μοντέρνο σπίτι αυτήν τη χρονιά. Στη gallery παρακάτω θα δεις μερικές φωτογραφίες για να πάρεις ιδέες.

Δες ακόμη: Βρήκαμε το πιο design-άτο διαμέρισμα και θα θέλαμε να το νοικιάζαμε... εχθές