4 μυστικά για να φαίνεται πως ξόδεψες πολλά χρήματα στο γιορτινό στολισμό ενώ δαπάνησες ελάχιστα

Πατούλια Κατερίνα
4 μυστικά για να φαίνεται πως ξόδεψες πολλά χρήματα στο γιορτινό στολισμό ενώ δαπάνησες ελάχιστα

H Cindy Fuller που έχει ιδρύσει το Designs Direct, μοιράστηκε τα μυστικά διακόσμησης για το σπίτι στις γιορτές για να δείχνει το σπίτι σαν να ξόδεψες μια περιουσία για να το στολίσεις.

Βάλε vintage στοιχεία:

Μπες στο πατάρι με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια της μαμάς ή της γιαγιάς σου και βρες τα στολίδια εκείνα που είναι ξεχωριστά και vintage και θα αναδείξουν την γιορτινή σου διακόσμηση.


https://www.instagram.com/p/BrMUrY6l6TF

Πόνταρε στο παστέλ:

Γιατί το απαλό ροζ αλλά και όλες οι παστέλ αποχρώσεις μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με το χρυσό, το ροζ χρυσό και το ασημί και να κάνουν το σπίτι σου να δείχνει υπερπολυτελές και διακοσμημένο σαν να έχει βγει από σελίδα deco περιοδικού.


https://www.instagram.com/p/BrKdmqAFezx

Επένδυσε στο χρυσό:

Μην την γελάς την Kylie Jenner που φέτος πόνταρε στην χρυσή διακόσμηση. Τα τύπου χρυσά στοιχεία μπορούν να κάνουν το στολισμένο σπίτι να δείχνει κομψό και χλιδάτο, έχοντας ξοδέψει πολύ λίγα ευρώ. Χρυσές μπάλες, ακόμα και ένα χρυσό δεντράκι θα δώσουν την λάμψη που χρειάζεται στο χώρο σου.


https://www.instagram.com/p/BqvFS35FXPq

Νεραϊδίσια φωτάκια:

Κρέμασε μικροσκοπικά διακριτικά φωτάκια όπου μπορείς και βάλε το σπίτι σου στο κλίμα ανέξοδα. Ειδικά τα μικρά φωτάκια led που λειτουργούν με μπαταρία, θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις χαμηλά και τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικά τα κίτρινα χρυσά φωτάκια, θα σε κάνουν να νιώθεις σαν άλλη Tinkerbell.

Διάβασε κι αυτό: Φτιάξε τις πιο ωραίες μπάλες για το γιορτινό δέντρο μόνο με βερνίκι νυχιών (video)