Living Coral: Πώς θα βάλεις το χρώμα της χρονιάς στη διακόσμηση του σπιτιού σου;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Living Coral: Πώς θα βάλεις το χρώμα της χρονιάς στη διακόσμηση του σπιτιού σου;

Το καλοκαίρι ήρθε νωρίτερα

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Pantone ανακοίνωσε ποιο θα είναι το χρώμα για το 2019, και νιώσαμε μια ευφορία μόλις το είδαμε. Τι και αν βρισκόμαστε ακόμη στον Γενάρη, το Living Coral μας έφερε μια ανάσα πιο κοντά στο καλοκαίρι και εμείς ψάχνουμε τρόπους για το πώς θα το εντάξουμε στην διακόσμηση του σπιτιού μας.

Οι τρόποι είναι αρκετοί, το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να έχεις φαντασία, και τότε να είσαι σίγουρη πως θα δημιουργήσεις έναν υπέροχο χώρο. Εάν δεν θέλεις να βάψεις κάποιον τοίχο στο σπίτι σου σε αυτό το χρώμα, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αγοράσεις πράγματα και να αναδιαμορφώσεις το σαλόνι σου (ή το υπνοδωμάτιό σου, το μπάνιο σου κ.ο.κ).

Εάν εξακολουθείς να μην θες να βάψεις κάποιον τοίχο, τότε να σου πούμε πως μία καρέκλα, ένα μαξιλάρι, ένα πουφ ή ακόμη και ένα κάλυμμα στον σκούρο σου καναπέ, θα κάνουν τη διαφορά στο χώρο σου και θα τον δεις να αλλάζει.

Στη gallery παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες για να πάρεις ιδέες και να δεις πώς μπορείς να το εντάξεις κι εσύ στο σπίτι σου.