Ζήστε έντονα αυτό το καλοκαίρι μαζί με την ΙΚΕΑ

Ζήστε έντονα αυτό το καλοκαίρι μαζί με την ΙΚΕΑ

Φέτος τον Μάρτιο, η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, φέρνει το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά με τις νέες σειρές και τα προϊόντα ΙΚΕΑ που θα σας μεταφέρουν σε κλίμα καλοκαιρινών διακοπών. Με μοναδική αισθητική και έντονα χρώματα, οι νέες σειρές έρχονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες των καλοκαιρινών σας αποδράσεων αλλά και να ανανεώσουν τους χώρους του σπιτιού σας.

Παιχνιδιάρικη διάθεση, γεωμετρικά μοτίβα και παλέτες έντονων χρωμάτων χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά SOMMAR που αποτελείται από είδη σερβιρίσματος, τραπεζομάντηλο, καλύμματα μαξιλαριού, υφάσματα κ.α.

Στιγμές χαλάρωσης και ανέμελης διάθεσης σας προσφέρει ο νέος καναπές HAVSTEN που χάρη στην ελαφριά κατασκευή του μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα, έτσι ώστε να τον τοποθετήσετε σε όποιο χώρο του σπιτιού σας θέλετε, ακόμα και στην αυλή ή το μπαλκόνι. Επιπλέον, τα μαξιλάρια FUNKÖN και FESTHOLMEN είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους καθώς λόγω της ειδικής κατασκευή τους είναι ανθεκτικά στη βροχή και τον ήλιο.

Οι καλοκαιρινές αφίξεις τις ΙΚΕΑ δεν σταματάνε εδώ! Το νέο πουφ OTTERÖN/INNERSKÄR, διαθέσιμο σε έντονο κόκκινο και μπλε χρώμα, σας προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες καθώς λειτουργεί σαν κάθισμα αλλά και σαν υποπόδιο. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο, το χειροποίητο κάλυμμα του είναι ιδανικό για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Οι καλύτερες στιγμές χαλάρωσης και γέλιου παρέα με τους αγαπημένους μας είναι την ώρα του φαγητού. Γι’ αυτό και η ΙΚΕΑ παρουσιάζει την ψησταριά KLASEN από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς και τα νέα προϊόντα της σειράς SOMMAR που συμπληρώνουν τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να στήσετε το ιδανικό μπάρμπεκιου στην αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε τα νέα καλοκαιρινά προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ καθώς και στο ΙΚΕΑ.gr.