Κάνε το σπίτι σου ένα καλοκαιρινό θέρετρο με αυτήν την τάση της διακόσμησης

Νατάσσα Σχοινά
Κάνε το σπίτι σου ένα καλοκαιρινό θέρετρο με αυτήν την τάση της διακόσμησης

Πρόκειται για ένα στοιχείο που ξεκάθαρα βρίσκεται στις top επιλογές μας

Μπορεί ο καιρός, ώρες ώρες να μη θέλει να το πάρει απόφαση ότι είναι καλοκαίρι, όμως, η -κατά πολλούς- ωραιότερη εποχή του χρόνου έχει έρθει κι επίσημα εδώ κι εμείς δεν μπορούμε παρά να ετοιμαζόμαστε σε όλους τους τομείς για να την απολαύσουμε στο έπακρο. Πέρα από το shopping για ρούχα, λοιπόν, που σίγουρα θα χρειαστούμε κάποια στιγμή, αυτό που έχει μία αξιόλογη βαρύτητα είναι η διακόσμηση του σπιτιού, στο οποίο περνάμε πολλές από τις ώρες της καθημερινότητάς μας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, ήρθε η ώρα για μία ανακαίνιση, ώστε να φέρουμε μία φετινή τάση της διακόσμησης στο σπίτι και να ανανεώσουμε, παράλληλα, και τη διάθεσή μας.

Μία από τις πιο hot τάσεις που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή είναι το ξύλο κι οποιαδήποτε λεπτομέρεια έχει να κάνει με αυτό. Το ξύλο έχει έναν μοναδικό τρόπο να κάνει κατευθείαν το σπίτι πιο «ζεστό» και φιλόξενο, ενώ, παράλληλα αναβαθμίζει κατευθείαν τη γενική εικόνα της διακόσμησής του.

Το ξύλο μπορεί να αφορά μεγάλες επιφάνειες, όπως ένα κρεβάτι ή μία τραπεζαρία, ή και πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως ένα ράφι ή βάση για τα ποτήρια.

Πολλές και διαφορετικές ιδέες που θα σε ενθουσιάσουν βρίσκονται ένα κλικ μακριά στη gallery που ακολουθεί.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099