Αυτόν τον Αύγουστο η ΙΚΕΑ φέρνει αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας!

Αυτόν τον Αύγουστο η ΙΚΕΑ φέρνει αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας!

Ο Αύγουστος είναι εδώ και το σπίτι σας ανανεώνεται και γεμίζει χρώματα με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS. Έξυπνες και λειτουργικές λύσεις αλλά και πολύχρωμα μοτίβα «εισβάλλουν» στην καθημερινότητά σας και διατηρούν τη διάθεσή σας σε καλοκαιρινά επίπεδα!

Εξοικονομήστε περισσότερο χώρο και δημιουργήστε ευκαιρίες αποθήκευσης με τα νέα κρεβάτια της ΙΚΕΑ, όπως ο σκελετός κρεβατιού με αποθηκευτικό χώρο PLATSA, αλλά και η κουκέτα και το κρεβάτι σοφίτα VITVAL, που είναι ιδανικές επιλογές για το μικρό παιδικό δωμάτιο. Επιπλέον, ο σκελετός κρεβατιού με επένδυση SLATTUM προσφέρει άνετο και ευέλικτο ύπνο, ενώ ο καναπές-κρεβάτι FLOTTEBO μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ευρύχωρο κρεβάτι.

Περισσότερες επιλογές αποθήκευσης προσφέρουν η συρταριέρα και η ράγα ρούχων NIKKEBY. Η κομψή συρταριέρα προσθέτει έντονο, βιομηχανικό χαρακτήρα στο χώρο και ο κυρτός μεταλλικός σκελετός της ράγας ρούχων δίνει μια κομψή πινελιά στο υπνοδωμάτιο.

Για έναν απολαυστικό ύπνο, επιλέξτε λευκά είδη σε εντυπωσιακά χρώματα και μοτίβα, με υλικά από 100% βιώσιμες πηγές καλλιέργειας. Η παπλωματοθήκη PIPSTÄKRA ξεχωρίζει με το μοτίβο που θυμίζει νερομπογιές, ενώ τα καλύμματα μαξιλαριού KLOCKRANKA και STRÄVKLINTμε έντονα γεωμετρικά μοτίβα και ποικιλία χρωμάτων, αποτελούν έναν γρήγορο, εύκολο και οικονομικό τρόπο για να ανανεώσετε το σπίτι σας. Για μια πιο κλασική σκανδιναβική αισθητική, προτιμήστε τα ασπρόμαυρα μοτίβα των καλυμμάτων μαξιλαριών KLARASTINA και KINNEN και της παπλωματοθήκης SKUGGBRÄCKA.

Τα έντονα χρώματα και τα πρωτοποριακά σχέδια πρωταγωνιστούν και στα φωτιστικά, όπως το επιτραπέζιο φωτιστικό LED PELARBOJ που έχει σχήμα μολυβιού και είναι όμορφο, τόσο ως διακοσμητικό όσο και για ατμοσφαιρικό φως, ειδικά στο παιδικό δωμάτιο. Το φωτιστικό γραφείου SVALLET, που έχει βραβευτεί με το Red Dot Design Award 2019 στην κατηγορία του σχεδιασμού προϊόντος, είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό, ταιριάζει σε κάθε στιλ και μεταφέρεται όπου το χρειάζεστε μέσα στο σπίτι.

Επειδή η ανανέωση δεν σταματά εδώ, η σειρά σερβιρίσματος TALRIKA, είναι ιδανική για καθημερινή χρήση καθώς είναι φτιαγμένη από βιώσιμο και ανθεκτικό PLA πλαστικό, το οποίο κάνει τα προϊόντα πολύ ελαφριά. Αποτελείται από μπολ, κούπες, μικρά και βαθιά πιάτα και τα έντονα χρώματα προσδίδουν ένα φρέσκο και μοντέρνο ύφος στην κουζίνα σας!

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr.