Έχεις πολλά βιβλία; Μην τα πετάξεις και δημιούργησε το πιο σοφιστικέ σπίτι

Με τρόπους που δεν μπορείς να φανταστείς

Κάθε σπίτι και κάθε άνθρωπος έχει μια διαφορετική αισθητική, και γι’ αυτό μπορεί να έχεις δει πολλά διαφορετικά διακοσμημένα σπίτια. Άλλοι αγαπούν το ξύλο, άλλοι το χρώμα, σε άλλους αρέσουν τα μαξιλάρια κ.ο.κ. Εσύ στο δικό σου σπίτι τυχαίνει να έχεις πολλά βιβλία, τα οποία σου πιάνουν χώρο και ουκ ολίγες φορές έχεις σκεφτεί να πετάξεις. Εδώ λοιπόν θα επέμβουμε, και θα σου πούμε να μην τα πετάξεις.

Αφενός είναι κρίμα να πετάξεις τόσα βιβλία, καλύτερα να τα ανακυκλώσεις, αφετέρου μπορείς με αυτά να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να φτιάξεις την πιο σοφιστικέ γωνία στον χώρο σου. Με μια βόλτα στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Pinterest ή στο Instagram μπορείς να βρεις φωτογραφίες που θα σε βοηθήσουν και θα σου δώσουν ιδέες για το πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βιβλία στην διακόσμηση του σπιτιού σου.

Αυτό που θα χρειαστείς κυρίως είναι τα βιβλία που έχεις σπίτι σου και δεν χρησιμοποιείς και λίγη έμπνευση για να αλλάξεις τον χώρο σου και να τον αναβαθμίσεις. Μπορείς να τα βάλεις είτε επάνω σε κάποια κονσόλα, σε κάποιο τραπεζάκι, ραφιέρα ή ακόμη να φτιάξεις μία πιο εκλεπτυσμένη γωνία κρεμώντας τα στον τοίχο.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ