Το ένα και μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για να κάνεις super cozy τον χώρο σου

Νατάσσα Σχοινά
Το ένα και μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για να κάνεις super cozy τον χώρο σου

Γιατί ένας «ζεστός» χώρος είναι αυτό που όλοι θέλουμε μετά από μία δύσκολη μέρα

Παρά το ότι ο καιρός δε φαίνεται να έχει πάρει μία σαφή απόφαση για την κατεύθυνση στην οποία πρόκειται να κινηθεί εν μέσω φθινοπώρου και βιώνουμε αλλοπρόσαλλες αλλαγές της θερμοκρασίας, ο στόχος για τη διακόσμηση του σπιτιού δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτό που όλοι θέλουμε λίγο ή πολύ όσο πλησιάζουμε δυναμικά τον χειμώνα είναι να έχουμε ένα «ζεστό» και cozy χώρο που να μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα.

Όταν τα απογεύματα γυρίζεις από τη δουλειά, το μόνο που θες είναι να νιώσεις λίγο «σπίτι» και να αφήσεις πίσω σου όλη την πίεση που έχεις μαζέψει μέσα στη μέρα. Η διακόσμηση θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, αφού η αισθητική του χώρου θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα.

Αν θες να δώσεις έμφαση στο coziness του σπιτιού σου, το μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ένα και μόνο πράγμα: τα μαξιλάρια. Τα μαξιλάρια, σε κάθε μέγεθος, σχήμα και χρώμα, αποτελούν την κατάλληλη πινελιά ζεστασιάς μέσα στο δωμάτιο, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μία περιουσία σε νέα έπιπλα. Με τα κατάλληλα κομμάτια, μέχρι κι ο παλιός σου καναπές μπορεί να δείξει διαφορετικός και να αναβαθμιστεί συνολικά ο χώρος.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τις φωτογραφίες που θα σε εμπνεύσουν.