Ετοιμάζεσαι να στολίσεις για τα Χριστούγεννα; Αυτά τα trends πρέπει να υιοθετήσεις (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ετοιμάζεσαι να στολίσεις για τα Χριστούγεννα; Αυτά τα trends πρέπει να υιοθετήσεις (photos)

Αυτά είναι τα trends στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019

Ο καιρός δεν λέει να μας κάνει το χατίρι και να κρυώσει λίγο αλλά έχουμε ήδη κατεβάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ετοιμαζόμαστε να στολίσουμε.

Κι επειδή κάθε χρόνο κάτι καινούργιο αγοράζουμε για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019, ιδού τα trends στα οποία μπορείς να επενδύσεις.

Τα φαγώσιμα

Όχι δεν μιλάμε για κανονικά στολίδια που μπορείς να φας αλλά τα viral trends στη διατροφή, είτε προτιμάς την υγιεινή, είτε το junk food. Με glitter πινελιές, αξίζει να επενδύσεις σε στολίδια avocado, πίκλες, τηγανητές πατάτες, μαλλί της γριάς και όποιο άλλο στολίδι – φαγητό μπορείς να σκεφτείς, θα μπει στο δέντρο σου.

Pom pom:

Πολύχρωμα, εντυπωσιακά, τα Pom pom μπορούν να κάνουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου πιο ethnic και boho, στα στολίδια, τα στεφάνια, τις κάλτσες που θα κρεμάσεις στο δέντρο και παντού.

Πλεκτά:

Τα πλεκτά δεν έχουν μπει μόνο στα ρούχα και στα υπόλοιπα διακοσμητικά αλλά τώρα λαμβάνουν θέση και στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, σε σουβέρ, κάλτσες, στολίδια για το δέντρο, ακόμα και στα διακοσμητικά της πόρτας αντί για στεφάνι.

Αν η γιαγιά ή η μαμά σου ξέρει να πλέκει, βάλε μπροστά τις βελόνες τους και ζήτα να σου πλέξουν τα πιο φανταχτερά στολίδια για το δέντρο.

Φουλ του μεταλλικού

Τα μεταλλικά στολίδια είναι εγώ και όχι μόνο στην μορφή της στρογγυλής μπάλας αλλά και σε καρδιές και σε κουκουνάρια που θα ντύσουν το δέντρο σου.

Πάρε ιδέες για στολίδια και διακοσμητικά στην παρακάτω gallery