Last Minute Xmas: Πώς θα δημιουργήσεις γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σε μία μόλις ώρα!

Last Minute Xmas: Πώς θα δημιουργήσεις γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σε μία μόλις ώρα!

Αν μπορούσες να κρατήσεις για πάντα τη ζεστασιά των Χριστουγέννων στην καρδιά και το σπίτι σου, πιθανότατα θα το έκανες δίχως δεύτερη σκέψη.

«Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν μπορείς;», θα σε ρωτήσουμε εμείς.

Έχοντας αφήσει για την τελευταία στιγμή τον στολισμό των σπιτιών μας και σε μια προσπάθεια να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών το συντομότερο δυνατό, αποφασίσαμε να κάνουμε μία γιορτινή deco έρευνα για να δημιουργήσουμε την επιθυμητή γιορτινή ατμόσφαιρα στους χώρους μας, σε ελάχιστο χρόνο και δίχως να βγούμε εκτός budget.

Τι διαπιστώσαμε; Πως όχι μόνο είναι εφικτό να φέρουμε το Xmas spirit στους χώρους μας σε μία μόλις ώρα, αλλά ότι μεταξύ άλλων, μπορούμε -και αξίζει- να κάνουμε deco επιλογές που θα μας επιτρέψουν να μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε «καταφύγια» ζεστασιάς, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ιδού, λοιπόν, όσα ανακαλύψαμε στην deco εξόρμησή μας για τις last minute γιορτινές μας αγορές καθώς και τα διακοσμητικά tips που αξίζει να εκμεταλλευτείς και θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις μια ζεστή και παραμυθένια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, που θα σε συντροφεύσει για πολλά ακόμη χρόνια! Βήμα-βήμα, θα τα καταφέρεις...

Διαβάστε περισσότερα στο noelguide.gr