Έλα μαζί μου μία βόλτα στην ΙΚΕΑ, για το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Έλα μαζί μου μία βόλτα στην ΙΚΕΑ, για το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Δε σας κρύβω πως πολλές φορές έχω προσπαθήσει να αντιγράψω κάποιες ιδέες art de la table χωρίς βέβαια να τα έχω καταφέρει απόλυτα.

Δύο πράγματα μου αρέσει να παρακολουθώ φανατικά στο Youtube: Videos εσωτερικής διακόσμησης και βίντεο Art de la table. Κι αυτό, γιατί οτιδήποτε έχει να κάνει με ιδέες που αφορούν το σπίτι και τη διακόσμηση ενός «πλούσιου» τραπεζιού σε δείπνα –ειδικά εορταστικά- με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Δε σας κρύβω πως πολλές φορές έχω προσπαθήσει να αντιγράψω κάποιες ιδέες art de la table χωρίς βέβαια να τα έχω καταφέρει απόλυτα.

Φέτος, αποφάσισα να διαλέξω τα σερβίτσια, τα μαχαιροπίρουνα, τα ποτήρια και όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστώ για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μου από την ΙΚΕΑ. Και όπως κάθε φορά που πάω στην ΙΚΕΑ, έτσι και αυτή, στάθηκα να κοιτάζω με τις ώρες όλα τα καινούργια προϊόντα, που είναι τόσο όμορφα στολισμένα στις τραπεζαρίες, που έχασα την αίσθηση του χρόνου.

Τελικά, κατάφερα να διαλέξω αυτά που είναι πιο κοντά στο γούστο μου. Έχεις την περιέργεια να τα δεις; Στο βίντεο που ακολουθεί θα το ανακαλύψεις!...

Διαβάστε περισσότερα στο noelquide.gr