Το Pampas Grass είναι το νέο deco trend στα social media

Ερμιόνη Σαρρή
Το Pampas Grass είναι το νέο deco trend στα social media

Τα neutral αποξηραμένα λουλούδια που μεταμορφώνουν τους χώρους του σπιτιού σου σαν αυτούς που χαζεύεις στα περιοδικά. 

 

Η καραντίνα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο να τα βρούμε με τον εαυτό μας αλλά και με το ίδιο μας το σπίτι. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής είχαν μεταμορφώσει τους χώρους του σπιτιού μας σε parking λίγων ωρών. Φεύγαμε πολύ νωρίς το πρωί και επιστρέφαμε αργά το βράδυ ίσα για να κάνουμε ένα μπάνιο και να πέσουμε για ύπνο.

Μείναμε σπίτι, ασχοληθήκαμε με τη διακόσμησή του, κάναμε ξεκαθάρισμα στους χώρους και αγοράσαμε νέα διακοσμητικά μέσω διαδικτύου. Ναι, είμαι μία από αυτές που έβαλα στο καλάθι μου μερικά Pampas Grass και λίγες μέρες αργότερα τα χάζευα στα βάζα του σαλονιού μου.

Μπορείς να τα τοθετήσεις σε μικρά πήλινα βάζα πάνω στο τραπέζι αλλά ακόμη και σε πολύ μεγαλύτερα γύαλινα που είναι για το έδαφος. Αντί για γλάστρες.

Φυσικά, αφού είναι αποξηραμένα δε θέλουν από εσένα καμία απολύτως φροντίδα (πολύ θετικό αυτό) και δίνουν στο χώρο σου μία αίσθηση πιο bohemian. Πιο... εξοχής.

Το χρώμα τους, επίσης, δε σε δυσκολεύει καθώς αυτό το neutral μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε ένα μίνιμαλ δωμάτιο όσο και σε ένα πιο safari ή mix and match.

photo credits: homewithkelsey, deecampling

DPG Network