«ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ»: Νέο πρόγραμμα από την ΙΚΕΑ

«ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ»: Νέο πρόγραμμα από την ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, πιστή στη δέσμευσή της να παραμένει σταθερά, στο πλευρό του καταναλωτή με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, παρουσιάζει, το νέο πρόγραμμα δόσεων, χωρίς κάρτα «ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ».

Με τη νέα υπηρεσία πληρωμών, οι πελάτες της ΙΚΕΑ έχουν τώρα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με ευκολία, αγορές αξίας 250€ έως 15.000€, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σπιτιού. Με προνομιακό, σταθερό επιτόκιο 9,9% και δυνατότητα εξόφλησης δανείου από 6 έως 48 μήνες, όλοι μπορούν να κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα στη στιγμή!

Το μόνο που χρειάζεται είναι, να επισκεφθεί κανείς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Δάνειο στη στιγμή, όφελος στη στιγμή! Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά από την έγκριση του δανείου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει την ίδια κιόλας ημέρα τα αγαπημένα του έπιπλα και είδη οικιακού εξοπλισμού, έχοντας μαζί του μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα*.

Ο Θοδωρής Φελέκης, Sales, Range & Logistic Manager της ΙΚΕΑ, δήλωσε σχετικά, «Η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα διαμορφώνει νέα δεδομένα τόσο για τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις. Ως εταιρεία, στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για το σύνολο των πελατών μας και καινοτόμες λύσεις, που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Για αυτό το λόγο, εισάγουμε σήμερα έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής, το «ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ», δίνοντας σε πελάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν εύκολα τα αγαπημένα τους προϊόντα ΙΚΕΑ».

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

*Για δάνεια άνω των 2.000€ είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ και θα πρέπει στην αγορά που θα πραγματοποιηθεί να περιλαμβάνονται έπιπλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικούς Όρους & Προϋποθέσεις επισκεφθείτε το www.IKEA.gr ή επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών IKEA στο 801 11 22 722 (για κλήσεις από σταθερό) ή στο 210 35 43 403 (για διεθνείς ή κλήσεις από κινητό).

#daneiostistigmi

#IKEA

#zoumemazi