Το σπίτι της Άννας Βίσση μοιάζει με αυτά του Hollywood

Το σπίτι της Άννας Βίσση μοιάζει με αυτά του Hollywood

Η μονοκατοικία της Άννας Βίσση στην Εκάλη διαθέτει όλα όσα θα θέλαμε για να μη βγούμε ποτέ στον έξω κόσμο...

Η Άννα Βίσση είναι κάτοικος Εκάλης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η μονοκατοικία της τραγουδίστριας είναι ένα από τα πιο ωραία σπίτια των βορείων προαστίων καθώς δε διαθέτει μόνο πισίνα αλλά και γήπεδα αντισφαίρισης και μπάσκετ. Η ίδια έχει ανοίξει αρκετές φορές την πόρτα της στις κάμερες ή έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά στον κήπο της.

Σε αυτήν τη μονοκατοικία περνούν και μεγάλο μέρος των διακοπών τους η Σοφία Καρβέλα μαζί με τα παιδιά της Νίκο και Νέστορα. Το σπίτι της γιαγιάς Άννας είναι η βάση τους όταν έρχονται από την Νέα Υόρκη για διακοπές. Και οι βουτιές στην πισίνα δεν έχουν σταματημό για τους μικρούς.

Τους χώρους του σπιτιού αυτού τους έχουμε δει τόσο μέσα από τον instagram λογαριασμό της Σοφίας Καρβέλα, όσο και από της Άννας Βίσση. Η τραγουδίστρια πέρασε εκεί τους μήνες της καραντίνας της και μοιράστηκε αρκετές στιγμές της μέσω ig stories.



Στο παρακάτω βίντεο θα δεις και στιγμιότυπα από τους χώρους του σπιτιού όπως είχαν προβληθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης της Άννας Βίσση. Η πέτρα και οι γήινοι χρωματισμοί κυριαρχούν σε όλους τους χώρους. Επίσης, η τραγουδίστρια έχει φροντίσει ώστε δίπλα στην πισίνα να υπάρχουν διάφορες ξαπλώστρες και κουνιστές πολυθρόνες για τους καλεσμένους της.



Στο εσωτερικό του σπιτιού υπάρχουν επίσης διάφορα έπιπλα που υιοθετούν το πιο boho στυλ, κάτι που την εκφράζει ιδιαίτερα. Ξύλινα χαμηλά τραπεζάκια, άνετοι καναπέδες και διακοσμητικά από τα ταξίδια της.

Δες και την γκάλερι παρακάτω όπου περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σπίτι αυτό στην Εκάλη.