H Mαρία Ηλιάκη μας έδειξε τη γειτονιά στην οποία μένει στην Ελβετία

Πατούλια Κατερίνα
H Mαρία Ηλιάκη μας έδειξε τη γειτονιά στην οποία μένει στην Ελβετία

Η Μαρία επιστρέφει Ελλάδα αλλά μας έδωσε μια γεύση Ελβετίας

Την ζωή της ανάμεσα στην Ελβετία και την Ελλάδα έχει μοιράσει πια η Μαρία Ηλιάκη, η οποία διατηρεί δεσμό με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Ζυρίχη.

Και μπορεί η περίοδος της καραντίνας να ήταν δύσκολη, με την παρουσιάστρια να έχει παραμείνει στην Ελλάδα και στο σπίτι της στην Αθήνα ενώ ο αγαπημένος της ήταν στην Ελβετία, μετά το άνοιγμα των συνόρων όμως τα πράγματα έγιναν καλύτερα.

Η Ηλιάκη πέρα από τις διακοπές που έκανε στην Ελλάδα με τον αγαπημένο της, βρέθηκε και στην Ελβετία και μάλιστα μόλις χθες, μας έδειξε και την γειτονιά της στο παραθαλάσσιο Horgen την ώρα που πήγαινε για ψώνια.

Η Μαρία ήταν αρκετά εκνευρισμένη γιατί όπως εξήγησε είναι πολλές οι φορές που πηγαίνει στο μάρκετ και δεν βρίσκει τα πράγματα που θέλει ή που θα έβρισκε αντίστοιχα στην Ελλάδα και τόνισε πως ανυπομονεί να επιστρέψει.



Αν κρίνουμε από το στόρι στο αεροπλάνο που ακολούθησε με τον αγαπημένο τηε Στέλιο στο πλευρό, μάλλον το ζευγάρι έρχεται ξανά στην Ελλάδα.

Όσο για το χωριό Horgen της Ελβετίας, οι εικόνες στο Instagram μας κάνουν να θέλουμε να το επισκεφτούμε κι εμείς. Δες την gallery παρακάτω.

MARIA1