Θες να ανανεώσεις τον χώρο σου; Πες «ναι» στις έντονες μονοχρωμίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θες να ανανεώσεις τον χώρο σου; Πες «ναι» στις έντονες μονοχρωμίες

Και ξέχνα για λίγο τις «χλωμές» nude αποχρώσεις

Βρισκόμαστε ήδη στα μισά του Οκτώβρη και σε περίπου δυόμιση μήνες θα αποχαιρετίσουμε μια χρονιά που ναι μεν μας έβαλε σε μια νέα δεκαετία, μας έφερε όμως και δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες ακόμη προσπαθούμε να ξεμπερδέψουμε. Φυσικά αυτό που μας έχει σημαδέψει περισσότερο από όλα, δεν είναι άλλο από τη νέα καθημερινότητα που έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε με τον κορονοϊό.

Γι’ αυτό όλοι κάνουμε πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να ξεχνιόμαστε από τη μουντή καθημερινότητα. Κι επειδή σύμφωνα με αυτά που ακούμε καθημερινά σχετικά με την πορεία της πανδημίας, προβλέπεται να περνάμε αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι, ευκαιρία να κάνουμε κάποιες αλλαγές.

Αν λοιπόν σκοπεύεις να κάνεις κάποια αλλαγή στο σπίτι σου άμεσα, όπως ας πούμε να βάψεις κάποιον τοίχο ή να επενδύσεις σε έπιπλα και αντικείμενα που θα αλλάξουν τον χώρο σου, φρόντισε να μην την πατήσεις. Τα trends για το 2020 (γιατί αυτή τη χρονιά διανύουμε ακόμη) επιτάσσουν έντονα χρώματα ή καλύτερα έντονες μονοχρωμίες, οι οποίες δείχνουν την προσωπικότητά σου και είναι απίστευτα κομψές.

Απέφυγε τις συνηθισμένες παλ, χλωμές αποχρώσεις στους φυσικούς τόνους που συνήθως κάνουν όλοι και πες ναι σε κάτι διαφορετικό.

Δες στη gallery μερικές φωτογραφίες για να εμπνευστείς.