Σαν αυτά των παραμυθιών: Δες το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στη Νέα Πεντέλη

Σαν αυτά των παραμυθιών: Δες το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στη Νέα Πεντέλη

Ένα μίνιμαλ σπίτι με γωνιές που θα θέλαμε και εμείς να χουζουρεύουμε αυτόν τον χειμώνα. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι κάτοικος Πεντέλης. Η παρουσιάστρια, όπως έχουμε δει μέσα από τo instagram, έχει διακοσμήσει το σπίτι της με έναν υπέροχο τρόπο, αφού διαθέτει γωνιές που όλοι θα θέλαμε να έχουμε και στο δικό μας. Τα χρώματα κυμαίνονται ανάμεσα σε μαύρο, γκρι και άσπρο ενώ δε λείπουν και οι πινελιές στους τοίχους από... τούβλο. Έτσι για να είναι ακόμη πιο... design-άτο.

Η παρουσιάστρια, κατά καιρούς, βγάζει διάφορες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της και δε γίνεται να μη σχολιάσουμε τις cosy γωνιές του. Ο γκρι καναπές στο σαλόνι κλέβει την παράσταση και αποτελεί το αγαπημένο μέρος συνάντησης της Σίσσυς με τους γιους της. Εκεί απολαμβάνουν με τις ώρες τις ταινίες τους.

Και η κουζίνα αποτελεί ένα από τα πιο minimal σημεία του σπιτιού αφού κυριαρχεί το λευκό. Επίσης, διακρίναμε και έναν μαυροπίνακα ο οποίος είναι και αρκετά χρηστικός, εκτός από trendy.

Τέλος, υπάρχει και το αγαπημένο δωμάτιο της Σίσσυς Χρηστίδου όπου από εκεί γυρίζονται και τα βιντεάκια της για το youtube.Δες τις φωτογραφίες παρακάτω. Εσένα ποιος χώρος σου άρεσε περισσότερο;

DPG Network