2 ιδέες για να αλλάξεις κρεβατοκάμαρά σου και να αλλάξεις ψυχολογία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
2 ιδέες για να αλλάξεις κρεβατοκάμαρά σου και να αλλάξεις ψυχολογία

Μια αλλαγή πάντα μας χρειάζεται

Για πολλούς από εμάς, το υπνοδωμάτιο μας είναι ένα καταφύγιο. Εκεί ξεκουραζόμαστε, διαβάζουμε, βρισκόμαστε με τον αγαπημένο μας, κλαίμε – ή ακόμη τρώμε κάποιο φαγητό χαζεύοντας τηλεόραση. Λόγω της πανδημίας, μπορεί επίσης να είναι και γραφείο, κάτι που για όσους δεν θέλουν να παίρνουν δουλειά στο σπίτι είναι χάλια. Ποιος είπε όμως πως δεν μπορεί ο χώρος αυτός να αλλάξει εμφάνιση;

Παρακάτω, σου έχουμε δύο νέες ιδέες για το υπνοδωμάτιό σου που θα λειτουργήσουν είτε προσπαθείς να κάνεις το δωμάτιό σου να μοιάζει με ένα άνετο καταφύγιο ή απλά ένα μέρος για να κάνεις αλλεπάλληλα zoom meetings με το γραφείο. Μια αλλαγή άλλωστε πάντα μας χρειάζεται, ακόμη και αν αυτή χρειάζεται να γίνει στο σπίτι σου και όχι στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Ιδέα #νο.1

Κομοδίνα σε σχήμα κύβου

Ανανέωσε το υπνοδωμάτιό σου αγοράζοντας ή φτιάχνοντας αν πιάνει το χέρι σου κομοδίνα σε σχήμα κύβου, όπως αυτά που θα δεις στη gallery παρακάτω. Αυτού του είδους τα κομοδίνα προσδίδουν μια άλλη αισθητική στον χώρο και το δωμάτιό σου. Και το καλύτερο; Δεν πιάνουν πολύ χώρο, κάτι που τα κάνει ιδανικά για τις μικρές κρεβατοκάμαρες.

Ιδέα #νο.2

Ένα παγκάκι στο τέλος του κρεβατιού

Έχεις παρατηρήσει σε ταινίες που όλοι στο τέλος του κρεβατιού τους έχουν ένα έπιπλο σαν παγκάκι; Ένα τέτοιο θα μπορούσες να πάρεις κι εσύ, αν υπάρχει φυσικά ο απαιτούμενος χώρος μέσα στο υπνοδωμάτιο. Απλά σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσε να «φιλοξενήσει» αυτό το παγκάκι στο τέλος του κρεβατιού σου. Μπορεί να καθίσει κάποιος φίλος/η αν δεν σου αρέσει να κάθονται με τα ρούχα επάνω στο κρεβάτι σου, να αφήσεις τη ζακέτα σου για το πρωί που θα ξυπνήσεις και θα κρυώνεις, ακουμπάς την τσάντα σου ή τον δίσκο με το μεσημεριανό σου για να μη λερώσεις.

Δεν ακούγεται υπέροχη λύση; Επίσης, κάνει όλο το δωμάτιο να φαίνεται πιο εκλεπτυσμένο.

Δες στη gallery φωτογραφίες με παρόμοιες ιδέες και εμπνεύσου.